Marc Márquez és l'esportista català més estimat. Cap altre en actiu és campió del món en solitari en una de les competicions més adrenalíniques del planeta, Moto GP. EN Blau va destapar que fa mesos que viu a Madrid, no per pagar menys impostos sinó per fer un canvi de vida radical. No se'n sortia de la seva lesió i li calia un canvi d'aires per viure més a prop del seu metge. Ara sabem que a la capital espanyola viu també més a prop de la seva nòvia madrilenya, l'actriu María Pedraza, famosíssima per interpretar dos papers clau a La casa de papel i Élite, de Netflix. La foto a l'Instagram de l'actriu és romàntica, agafats al GP de Portugal on la noia ha acompanyat el motociclista. La mateixa foto l'han penjat els dos als seus respectius perfils d'Instagram. El d'ell té especial rellevància: 7 milions de followers veuen la imatge que sembla oficialitzar la relació. Però és que l'Instagram d'ella en té més: 11,2 milions. Brutal. La foto comuna dels dos Instagrams que sumen 20 milions és aquesta:

Marc Márquez María Pedraza Instagram
Marc Márquez María Pedraza Instagram

María Pedraza escriu "What an experienceeeee 🔥🏍️✨❤️✊🏻 moto gp BIKE VIBES 🔥🏁 Tomorrow more and more!". Quina gran experiència a Moto GP, vibracions de la moto. Demà més i millor. Té afició a les motos i al motorista, per això adverteix que demà seguirà amb altres grans premis i amb el seu xicot català. Ella té 27 anys i ell en té 30, fan molt bona parella. Ella havia estat parella de l'actor Álex González i ell de la model Lucía Rivera. Solters i ara enamorats:

Marc Márquez GTRES
Marc Márquez GTRES
maria pedraza gtres
María Pedraza GTRES

La premsa rosa ja parla de "relación especial" eufemisme que són parella però ells no ho reconeixen obertament: "María Pedraza parece tener una relación muy especial con Marc Márquez, a quien fue a apoyar en el Gran Premio de Portugal de Motociclismo, en Portimão, una ciudad portuaria de la región del Algarve, en el sur de Portugal. La actriz era la encargada de ondear la bandera a cuadros en el mencionado circuito al terminar la carrera del sábado, aunque lo que más llamó la atención fue la actitud tan cómplice que tuvo con Marc Márquez en la celebración de la tercera posición del catalán. Instante que fue captado mediante unas enternecedoras fotografías" (LOC). No es pot dir més clar: s'estimen. Què maco és l'amor.

Qui és María Pedraza

El nom de María Pedraza comença a sonar gairebé tant com la seva cara. La madrilenya ha fet d'actriu a les tres sèries de més èxit de Netflix: La casa de papel, Élite i Toy boy. Antena 3 s'hi va fixar per fer d'hostatge a l'inici de la sèrie de robatoris. Era la filla del cònsol del Regne Unit a La casa de papel. Aleshores es va enamorar de Jaime Lorente, l'actor que fa d'un dels segrestadors. Síndrome d'Estocolm a la vida real.  A Élite li va passar igual: es va enamorar de Miguel Bernardeu, el nòvio de la cantant catalana Aitana en l'actualitat. I fins ara sortia amb una altra estrella, l'actor Álex González tot i que han tallat. Abans havien fet un viatge meravellós a les Maldives. I fotos fent topless per revolucionar Instagram:

maria pedraza instagram

María Pedraza Instagram

Dos joves guapos i bronzejats. Ara dos guapos però ell esportista i català. Pedraza ha anat a millor. I pole position per a Márquez.