Marc Giró és una de les cares que representa el debat més popular d'Espanya els últims 3 mesos: Rocío Carrasco contra Rocío Flores. Era qüestió de temps que desenvolupés l'afer a la seva secció dels dilluns a TV3. Va estar com sempre: histriònic, divertit, amb un punt de mala llet i brillant. Toni Soler, director de l'Està passant, sap que TV3 no està còmoda parlant de premsa rosa però va deixar fer Giró. El cas Rocío ha transcendit el paper cuixé i la secció va ser un èxit: 16% i segons opció de la franja. Va derrotar Telecinco.

marc giro TV3

Marc Giró, TV3

Marc Giró va defensar Rocío, "Olé Rocío, yo sí te creo", en tres punts. Soler: "Jo no soc la Lydia Lozano, no em camelaràs". Giró: "Lydia Lozano és una cínica". 1) "A Catalunya també interessa Rocío. Aaaah amiga. Semblava que els catalans només mirem TV3 adoctrinant els nens, aprenent versos de mossèn Cinto. Ens pensàvem que estàvem fent la independència i resulta que estàveu mirant Telecinco". Toni Soler: "La mirem menys, Telecinco ha estat líder l'abril a Espanya excepte a Catalunya". Giró: "Defensant la plaça Toni, fas molt bé". 

toni soler rociito TV3

Soler i Giró a TV3

2) "Hi ha senyoritus que critiquen que el tema de la violència de gènere es parli a Telecinco amb feministes histèriques, mariques histèriques i senyores que s'han passat amb el bòtox histèriques. Rocíito ho hauria d'haver fet no a la tele-escombraries sinó al CCCB o a l'Ateneu moderat per Bernat Dedeu. O al Pati dels Tarongers. No baixen i ens ho deixen a les histèriques". 3) "No està ben vist que les dones es defensin i aixequin la veu. Que s'estiguin a un racó amb un Vichy esperant que les treguin a ballar. I clar que ho ha fet cobrant. Només faltaria".

soler griro ep tv3

Toni Soler i Marc Giró a l'Està passant, TV3

Toni Soler ja va ser crític amb l'entrevista exclusiva en 14 capítols venuda a La Fábrica de la Tele de Telecinco: "Em fa venir basques que es moguin tants diners en un tema tan seriós. Money, money". El que era estrany és que el debat més popular, de més audiència i tan actual no fos tractat a TV3. Això de Rociíto està passant.