Expert en moda i en tendències, Marc Giró s’ha convertit als darrers anys en un col·laborador habitual de la televisió catalana.

El seu peculiar sentit de l’humor -en algunes ocasions, controvertit-, i la seva extravagància l’han fet estar a programes com Divendres o l’Oh Happy Day. Unes característiques que no han passat per alt al programa de Cuatro Dani y Flo.

Aquest espai d’humor de Mediaset ha apostat per Giró per dur a terme una secció on defensa els famosos, com es pot veure al vídeo, amb l’estil que el caracteritza. La seva continuïtat, però, no està assegurada “No sé si tornaré demà”, va dir el col·laborador català a la seva primera intervenció al programa.

Dani y Flo està en plena fase de construcció i les últimes setmanes ha anat provant diferents seccions amb varis col·laboradors (alguns dels quals ja no han tornat). Malgrat això, Marc Giró ja compta amb experiència a la televisió estatal on l’hem pogut veure a En el aire (LaSexta), Espejo Público (Antena 3), o Sálvame Fashion Week (Telecinco).