El 2019 és sens dubte l’any d’en Marc Clotet. L’actor català va ser pare al gener. La petita Lia, la filla que té amb l’actriu Natalia Sánchez, va néixer prematura. Però ara es troba perfectament. I en l’àmbit professional, l’artista barceloní veu com la plataforma Netflix ha començat a emetre ‘Les de l’hoquei’, la sèrie de TV3 que ha protagonitzat els darrers mesos i de la qual ja s’espera una segona temporada. Per acabar d’arrodonir l’any, a en Marc només li faltava la cirereta del pastís: assolir amb èxit la meta del seu major repte personal. Retransmès, a més a més, per la televisió pública. De què es tracta? Una cursa d’alta muntanya al més pur estil Kilian Jornet per a demostrar que, malgrat no ser un professional de l’esport, es troba en plena forma física.

marc clotet goya 2018 gtres

GTRES

Les darreres setmanes, el programa ‘Temps d’aventura’ del canal Esport3 de TVC ha emès els capítols en els quals en Marc Clotet es prepara per afrontar la Gorbeia Suzien, una carrera d’alta muntanya fins el cim del Lekanda, a Biscaia. L’actor ha passat mesos entrenant amb el corredor mallorquí Tòfol Castanyer. Un estiu d’exercicis molt intensos i una gran preparació que ara ha culminat amb la cursa que s’ha fet al País Basc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R E A D Y 😉@tempsdaventura @tv3cat @salomon.spain @artic_outdoor

A post shared by Marc Clotet (@marc_clotet) on

 

Repte completat. En Marc Clotet ha compartit a Instagram una fotografia després de creuar la meta, amb les mans ben amunt tocant el cel amb la punta dels dits i fent la ‘V’ de “victòria” amb els braços. I una confessió: “Pocas veces he estado tan a punto de tirar la toalla”. El mediàtic català revela que els entrenaments l’han portat tan al límit que es va arribar a plantejar deixar-ho.

Però no ho va fer, ha superat el seu repte vital i ara n’està més que satisfet: “Todo esfuerzo tiene su recompensa. ¡Kilómetro vertical completado!”.