Eivissa continua sent un destí ideal per als paparazzis. Molts d'ells cacen els famosos de la faràndula un dia sí l'altre també. És impossible anar a l'illa sense que ningú s'assabenti que siguis allà. Tots els paparazzis tenen una agenda de contactes brutal amb què, ràpidament, saben quan, com i on podran trobar X famós a l'illa. No fa falta que siguin arxiconeguts mundialment com Cristiano, Messi o John Travolta, els bons caçafamosos també són informats quan personatges menys coneguts aterren a l'illa. És el cas de Mar Saura, presentadora, model i actriu barcelonina que està passant uns dies juntament amb la seva família i que, als seus 46 anys, converteix les aigües eivissenques en encara més turqueses. Meravella per allà on passa i més amb el seu últim model de biquini, que és un must tenir-lo al teu armari.

Mar Saura Gtres
Mar Saura Gtres

La que fou Miss Barcelona 1992 es va relaxar juntament amb la seva parella -Javier Revuelta- i els seus fills -Claudia i Javier- en un costós iot entre les aigües d'Eivissa. Allà va poder prendre el sol amb estilàs inclòs: el seu biquini amb detalls cut-out i cordes en color blanc trencat deixava a la vista la seva perfecta figura. Musculada i tonificada, es nota que Mar acudeix bastant al gimnàs. Li encanta cuidar-se i lluir un bon tipus. Aquesta vegada l'ha completat amb diverses joies daurades, unes ulleres de sol súper fresh i un barret de palla amb el que pretén passar desapercebuda. Ens entusiasma.

Mar Saura Gtres Gtres
Mar Saura Gtres

Autoexigent

El que més destaca de Saura no és la seva elegància i el seu savoir faire, com dirien a França, sinó la seva disciplina en el treball. Li agrada implicar-se en els projectes, donar el màxim de si mateixa i fer créixer a l'entorn. En això és la millor, no hi ha dubtes. "M'exigeixo molt, i si fem algun projecte, sempre intento que sigui el millor. No m'agrada quedar-me a meitat del camí. El secret és somiar molt alt". Quanta raó.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mar Saura (@marsaura)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mar Saura (@marsaura)

Portada de l'Air Femme

Una de les últimes coses que se sap de Mar és també que ha estat portada de la revista Air Femme. Ella mateixa es va encarregar de compartir la notícia amb els seus fans a Instagram. "Quines ganes. Mil ganes de compartir-lo amb vosaltres! Què bonic parlar, entre altres coses, de la pel·lícula 'Un retrato de familia' d'Adrián Zurita. Ara als cinemes a Mèxic", postejava. I és que ella no para quieta: es passa més temps a l'altra punta de l'Atlàntic que a Espanya. No és per a menys: amb la seva tenacitat, la seva perseverança i la seva autoexigència ho està petant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mar Saura (@marsaura)