A l'unionisme hi ha una passa, de divorcis. La paradoxa és que estan en contra que Catalunya se separi mentre ells es divorcien a dojo. Del rei emèrit cap a baix, tots volen desempallegar-se de les parelles, però Catalunya, que s'aguanti amb Espanya. La infanta Elena o Cayetana Álvarez de Toledo, tant li fa. Fora marits. La contradicció ja és sideral quan es manifesten per la unitat d'Espanya amb el lema "Mejor unidos" i resulta que tots els que porten la pancarta es divorcien. Mario Vargas Llosa va deixar la seva esposa de tota la vida per Isabel Preysler. Albert Rivera va separar-se de la mare de la seva filla després de 3 anys de matrimoni. I l'últim flamant fitxatge de l'anti-independentisme, Manuel Valls, acaba de separar-se de la seva dona després de 12 anys junts, segons publica Paris Match.

Manuel valls i senyora GTRES

GTRES

L'exprimer ministre de França feia 8 anys que estava casat i 4 més de parella amb una violinista parisenca, Anne Gravoin. Ara que Valls desfila per la seva ciutat natal, Barcelona, de la mà de Societat Civil Catalana, Albert Rivera li ha encomanat les ganes de divorciar-se. Fa un mes deia als carrers de Catalunya: "El projecte separatista ha fracassat". Potser pensava en e "projecte socialista" francès que ell ha ensorrat. No va arribar ni a la segona volta de les presidencials potser perquè Valls, de bracet d'Albiol i Cospedal, de socialista poc.

valls albiol ciospedal ACN

ACN

Valls confirma la notícia, reconeix que és "un acte dolorós" i demana respecte per la seva vida privada. Quan abandoni el Parlament francès, on és un diputat trànsfuga exsocialista, podria presentar-se a Barcelona per les llistes de Ciutadans. Busquen candidats a l'alcaldia. Valls podria treure més vots que Jordi Cañas, l'altra opció de Rivera.

manuel valls EFE

EFE

La resposta no la pot xiuxiuejar a cau d'orella de la seva ja exdona. Qui toca el violí no és ella sinó l'unionisme, dissimulant els seus fracassos sentimentals.