Els debats sobre la situació a Catalunya ocupen la gran part dels minuts de les principals televisions espanyoles. En plena cerca de mediadors per apaivagar el conflicte, Espejo Público (Antena 3) ha sorprès amb un nom inesperat: Manolo el del Bombo.

El programa presentat per Susanna Griso ha connectat amb Alacant, on es troba Manolo amb motiu del partit que la selecció espanyola de futbol disputarà contra Albània. Tot i el títol del debat, Laberinto Mediador, que ningú s’espanti. No s’ha proposat que ell sigui el mediador. Això sí,  li han preguntat sobre quina opinió té sobre el que està passant a Catalunya.

L’elecció de Manolo el del Bombo com a tertulià, que s’ha unit a altres col·laboradors com l’extorero Francisco Rivera o la diputada del Partit Popular, Celia Villalobos, ha estat força criticada (amb ironia) a les xarxes socials.

No obstant això, el famós animador de la selecció espanyola ha mostrat una postura moderada, i fins i tot, ha recolzat la decisió de Gerard Piqué de seguir al combinat de Julen Lopetegui.