Es pode tenir 96 anys i manifestar-se? La senyora Anna és antimonàrquica, o republicana per ser més exactes. Per això es va concentrar en contra del rei Felip a la Diagonal de Barcelona a la seva cadira de rodes amb una pancarta d'una corona invertida dins un senyal de prohibit. Tanta dignitat costa de trobar, però contrasta més comparada amb la miserable pàgina que li dedica el diari El Mundo. "La matusalén indepe que personaliza la Barcelona que al final, por hache o por be, no nos libramos de tener que bombardear cada 50 años". Literal.

avia 96 anys manifetsa MF

Marina Fernández

Una cosa és ser premsa unionista i l'altra escriure porqueria. Aquesta merda. El redactor és un tal Quico Alsedo: "Anna Rosselló, escritora, docta en esperanto, mascota de la algarada y casi sin poder hacerse oír". Per si no quedés clar, ho inclou al subtítol de la crònica, "mascota de los independentistas":

quico alsedo telecicno

Telecinco

Qui és Quico Alsedo? Una ràpida cerca permet posar-li cara. I quina cara. Rapat, col·laborador d'Ana Rosa Quintana i mancat no ja d'ètica sinó de vergonya. La xarxa li dona el que es mereix:

quico ar t5

Telecinco

L'1-O Catalunya va haver de suportar abusos policials i cops de porra a ancianes. Ara redactors de diari tractant àvies d'animals i rebaixant-les a 'mascotes'. No ja l'independentisme, és Catalunya la que no pot tolerar aquesta gasòfia.