Manel Fuentes i la seva dona, Clara Cabezas, són avui més que mai dos pares orgullosíssims i emocionadíssims. El presentador català de Tu cara me suena i la responsable de Programació i Imatge de TV3, viuen aquest 23 de juny una data especial. Perquè avui és un dia important en la seva família. Fuentes i Cabezas, pares de dos nens, en Max i la Bruna, veuen com els fills es van fent grans. El temps passa ràpid, sembla mentida a quina velocitat. Si no, que els hi ho preguntin a ells dos. Perquè avui, el seu fill gran canvia de número al davant i hi posa un 2, perquè avui, en Max Fuentes bufa 20 espelmes. El nen que veuen a la foto de portada, i que alguna vegada havia trepitjat el plató del programa del seu pare, és ja tot un home. I el seu pare l'ha felicitat públicament amb unes sentides paraules: "Hoy…hace 20 años el caballero de mi derecha me hizo padre por primera vez. Hoy 20 años después, le admiro, le apoyo y le amo incondicionalmente. Querido Max, la vida te sonríe!! Espero que todos los vientos te sean siempre favorables. Te quiero":

El pare, emocionat, i la mare, tres quartes parts del mateix. Clara Cabezas ha publicat un recull meravellós d'imatges, des que el seu fill era un petit nadó, fins a una de més recent, passant per les diferents èpoques en la infància del nen, al costat de la seva germana. "De la vida 'no es recorden els dies, es recorden els moments'. Fes que tots siguin intensos. Aprofita'ls. Comparteix-los. Max Fuentes, aquí va un recull minúscul de records dels teus 20 anys. Instants i llocs que et faran somriure. Desitjo poder gaudir-ne molts més amb tu. Per molts anys!". Si van passant fotos cap a la dreta, veuran que en la darrera imatge, són clavats pare i fill, si més no, és impressionant comprovar com riuen de la mateixa manera

En la darrera foto s'aprecia com ha crescut en Max, i com cada vegada s'assembla més als seus pares. Però aquest somriure ens té el cor robat, sobretot, per com s'assembla al de l'emblemàtic presentador. En d'altres fotos del jove encara es pot veure molt més aquesta semblança:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Fuentes (@max.fuentess)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Fuentes (@max.fuentess)

Un dia especial a cals Fuentes-Cabezas. Un dia que segur que celebren comme il faut. Un dia on en Max és el protagonisme i qui s'endú tots els elogis i missatges bonics. I un dia on els seus orgullosos pares no caben en sí de goig. Això sí, en Manel i la Clara han aprofitat aquesta data assenyalada on el seu fill gran fa anys per dedicar-se paraules precioses l'un a l'altre, per la part que els toca. Quan ella reacciona al missatge d'ell sobre el seu fill en comú, posant diferents emoticones de la cara amb cors als ulls, en Manel li deixa anar una floreta que ha fos els seus seguidors: "Clara Cabezas, la millor mare", i l'emoticona d'un cor.

tuits fuentes
 

 Ens sumem a les felicitacions cap a en Max. Orgull de fill. Orgull de pares.