Bertín Osborne sovint presenta una cara de bonhomia, de gran amfitrió i de cuñao ocurrent i simpaticot, especialment, quan convida algú a casa que li riu les gràcies o quan va a casa d'algun amigui a cuinar amb ell bevent una copeta de vi.

rivera bertin 3

Bertín Osborne i Albert Rivera (Telecinco)

Però el cantant i presentador té una altra vessant que treu a passejar de tant en tant. Una altra cara de perdonavides, quan algú no pensa com ell o quan li diuen coses que no vol sentir. Com li va passar a la presentadora basca Mamen Mendizábal.

mamen mendizabal La SExta

Mamen Mendizábal (La Sexta)

La presentadora està promocionant nou programa a La Sexta, Palo y astilla, on furgarà en el present i el passat de diferents famosos homenatjant els seus pares. La presentadora de Más vale tarde ha concedit una entrevista per Papel, on ha confessat quina ha estat la pitjor entrevista que mai ha hagut de fer en tots els seus anys de carrera professional. I ha sorprès mencionant el nom d'una estrella de la competència, el presentador de Mi casa es la tuya.

Bertín Osborne se tapa la cara para no ver  T5

Bertín Osborne (Telecinco)

Va ser fa anys, quan el nom de Bertín Osborne apareixia en la llista dels papers de Panamà: “Era el momento de los papeles de Panamá y a mí cualquiera que se lleve sus impuestos fuera de España me parece que no puede presumir de patriota. Él aparecía en los papeles de Panamá y había tenido una presunta operativa a través de estas sociedades y ni siquiera me dejó preguntarle, recorda. No la va deixar preguntar i es va mostrar xulopiscinesc: “Se puso en un plan muy agresivo y eso desmonta cualquier entrevista porque entra lo emocional. Para patriotas, Bertín“... No creiem que Osborne la convidi al seu programa...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat