A la infanta Elena li ha sortit un dur competidor. Especialista en lluir bandereta espanyola a la corretja del gos, a la polsereta del rellotge, a les arracades i no ens estranyaria que a la roba interior, ara hem vist que Albert Rivera també va amb la rojigualda a tot arreu. L'ex líder de Ciutadans i Malú han sortit aquest dilluns de l'hospital després de tenir la seva primera filla en comú, Lucía, el passat dissabte. Els orgullosos pares i el petit nadó han aparegut somrients i cansats davant les càmeres a les portes de l'hospital HM Puerta del Sur de Móstoles.

malu rivera filla hospital gtres

GTRES

"Ha ido todo muy bien. Nos vamos para casa. No podía ser otro nombre que el de Lucía. Estuve en el parto, hombre claro. Ha sido muy bonito y muy bien, muy cansaditos también. Fue un poquito largo. Hace mucho sol, chicos, nos vamos para casa". Això és el que ha dit la parella, principalment ella, mentre Rivera li aguantava la porta del cotxe perquè ella i la petita Lucía entressin a l'interior.

malu rivera filla hospital nena 2 gtres

GTRES

Un cop dins, hem vist que el cotxe que ha recollit Rivera i Malú no ha oblidat els detalls i llueix al retrovisor del cotxe una cinta amb els colors de la bandera espanyola.

cotxe espanya rivera 

Segur que si la infanta Elena els hi fa un regal, seran uns peücs de color groc i vermell.