Elena ja no és tècnicament "Família Reial" però ser família de Felip li permet seguir cobrant una fortuna per treballar a la Fundació Mapfre. La companyia d'assegurances li paga 300 mil euros cada any per tenir contenta Casa Reial i associar el nom de l'empresa als Borbons. Fa anys era signe de distinció. Ara ja no des que Felip ha reconegut el frau de Joan Carles, que ha evadit milions d'euros a paradisos fiscals. Felip diu que renunciarà a l'herència. Però qui no hi renuncia és Elena

infanta elena mascareta espanya GTRES

GTRES

La primogènita de Joan Carles, quan el pare mori, serà més multimilionària encara. S'ha negat a signar el paper mullat i heretarà diner negre. Si Felip compleix, tota la milionada corrupta anirà a ella i una part a Cristina. La infanta Elena tapa aquesta vergonya embolicant-se amb banderes espanyoles. Ara s'ha comprat la mascareta de la rojigualda, la corretja de gos d'Espanya i la goma de cabell Espanya. Seria patriòtic si el seu pare no hagués robat a Hisenda i ella heretés aquesta fortuna.

elena mascareta espanya coronavirus GTRES

GTRES

La col·lecció de gadgets d'Espanya és penosa, obsessiva i indigna. Si els sanitaris rebutgen el premi Princesa d'Astúries per les corrupteles de la Corona, ella es posa més banderes: a la montura de les ulleres, a la corretja de les ulleres, a la polsera, al fulard, al barret, a la samarreta, a la funda del retrovisor, a la cinta que penja del retrovisor interior...

infanta elena efe

maria zurita infanta elena  GTRES

infanta Elena bandera espanya GTRES

ELENA RETROVISOR GTRES

infanta elena navegant  EFE

joan carles infanta elena gtres

EFE / GTRES

Aquesta és l'autèntica Marca España: Borbons acumulant milions evadits al fisc però amb molta bandereta. Elena és un taxista de Vox.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat