La Malú s’hauria de plantejar escriure un llibre: “Com ensorrar la teva imatge en un temps rècord”. Fa tres setmanes que vam conèixer que la cantant madrilenya és la nova parella de l’Albert Rivera. Des d’aquell moment, la reputació de l’artista està més enfonsada que el Titanic.

malu la voz crida

Mediaset

Els pols oposats s’atrauen, diuen. Doncs en el cas de l’Albert Rivera i la Malú, això no és ben bé així. A la parelleta els escau més allò de “Déu els cria i ells s’ajunten”. Si fins ara sabíem que hi ha un munt de persones que detesten el president de Ciutadans, ara hem descobert que la imatge de la cantant és pèssima entre els que la coneixen. Si Rivera pretenia fer-se un rentat de cara amb una nòvia popular i així guanyar les eleccions, sembla que ho té força magre.

albert rivera ganyota efe

EFE

A Telecinco deixen la Malú en evidència perquè té molt mal caràcter, l’actriu Paz Padilla narra una experiència personal lamentable amb la cantant, l’escriptor Boris Izaguirre assegura que és una antipàtica... la llista de detractors de la nòvia de Rivera és interminable. Sembla que l’artista madrilenya s’assembla cada cop més al president de Ciutadans. Té aversió a la gent, li repel·leixen les persones.

malu cor

Mediaset

Ara, dos excompanys de la Malú s’afegeixen a les crítiques duríssimes contra la cantant. Una auxiliar de producció de TVE que va treballar amb ella, entra a Sálvame per telèfon i destrossa l’artista: “Ella no se dirige a nadie, ella no habla con nadie. Tiene un equipo que son igual de maleducados que ella”. La televisió pública li va dedicar una gala a la Malú fa uns anys, i a la cantant no se li va acudir res més que mostrar la seva cara més esquerpa amb els que volien homenatjar-la: “Es una persona súper soberbia, va mirando por encima del hombro a todo el mundo. Esta tipa es insoportable.

malu cara sorpresa

Mediaset

Però els testimonis de persones que han patit les males maneres de la Malú no acaben aquí. Sálvame s’interessa també per un exconcursant de La Voz que va viure un infern al costat de la cantant: “Su implicación con el programa era nula y eso lo veíamos todos. La relación con Malú no era la adecuada, el trato era muy malo. Esta tía es inhumana, está totalmente deshumanitzada. Es una grandísima artista pero como persona es horrible”. Ara sí, tocada i enfonsada.

albert rivera ganyota GTRES

GTRES

De tots els que parlen de la Malú, no hi ha ningú que pugui dir-ne res de bo. Ningú la suporta. El terror de pensar que es pugui convertir en la primera dama és real. Però els seus enemics poden estar tranquils: les enquestes no estan, de moment, del costat de Rivera.