Maestros de la costura ha delectat els teleespectadors amb el segon programa, tornant a la graella de TVE amb les agulles, els fils i les teles com a protagonistes. Aquest Masterchef de la costura, com l’han anomenat molts, deixa moments molt comentats, fent de la tensió i els errors el menú principal.

El jurat ha estat encara més exigent que a l’estrena, i això s’ha notat amb les dures crítiques que han fet dels dissenys finals però també amb els comentaris que anaven fent entre ells, a esquenes dels concursants.

Tot ha començat amb una prova individual que els proposava crear una faldilla de taules en 90 minuts. Com en el programa anterior, el temps ha estat el pitjor enemic dels concursants, i només un parell han aconseguit acabar la peça a temps. La resta ha presentat uns dissenys inacabats, mal cosits, amb tares i sense planxar.

Lorenzo Caprile ha tornat a destacar amb els seus crus comentaris, deixant per terra la feina dels aspirants. Anna ha estat la pitjor valorada, en contraposició a Luisa que els ha captivat amb una faldilla rosa amb estampat de flors blaves prou decent.

faldilla luisa maestros costura

luisa guanyadora prova maestros de la costura

I d’aquí, a la prova per equips. En aquesta ocasió s’enfrontaven a un repte bastant fàcil: havien de reproduir una camisa masculina de la marca guanyadora del premi nacional de moda del 2014. Tot i que es tractava d’un encàrrec senzill, els dos equips s’han vist desbordats i no han estat capaços ni de prendre bé les mesures. Els nervis i la tensió han pogut amb ells i Caprile ha començat amb el reguitzell de recriminacions.

Aquí ha estat quan la lluita d’egos ha començat, i és que un dels concursants ha deixat per terra les indicacions d’una de les caps de taller de l’empresa, assegurant que les seves idees eren les encertades. I mentrestant les capitanes, sense saber com dirigir l’equip.

Finalment han passat a la prova d’eliminació, que ha començat amb Raquel Sánchez Silva estrenant el tercer model de la nit. Els concursants havien de licitar amb temps per diferents materials i ornaments per dissenyar una granota blava. 

vestuari raquel sanchez silva  tve

Mahi s’ha refet del desastre de faldilla que havia creat en un principi, aconseguint que la seva peça fos la millor valorada. I mentre ella somreia, Palomo Spain ha estat molt crític amb la feina de Vanessa i Anna, qualificant-la de: “parvulitos i bochorno”. Vanessa ha estat l’expulsada, marxant visiblement deprimida.

vanesa faldilla maestros de la costura

vanesa expulsada maestros de la costura  tve

Aquesta setmana no han pogut competir amb l’estrena de La Voz Kids a Telecinco, que els ha superat d’audiència per més de cinc punts. Com aniran les següents setmanes?