El Barça s'enfronta al Reial Madrid al Camp Nou, en un nou Clàssic de la Lliga Santander, però la gran protagonista del partit no sortirà al terreny de joc per competir, ni serà cap jugador, sinó una cantant: Rosalía. L'artista catalana ha sorprès a tothom a poques hores perquè es disputi l'enfrontament, versionant, ni més ni menys, que l'himne del Barça.

Rosalía ja era notícia perquè l'eslògan del seu últim disc, Motomami, patrocinaria la samarreta del Barça pel Clàssic, gràcies a l'acord de patrocini del club amb Spotify. Però, ara, l'artista catalana s'ha atrevit a cantar l'himne del Barça, fent referència a Motomami, el seu gran èxit musical, i ja ha donat la volta al món.

Rosalía, protagonista del Clàssic

Ningú s'esperava que Rosalía entrés dins el món del futbol, i en un dels partits amb més audiència del planeta, hi serà present. Fa unes setmanes, ja es va anunciar que l'últim disc de la cantant catalana, Motomami, seria present a la samarreta del Barça, en una equipació especial que llueix el club en ocasions molt importants, com per exemple, en un Clàssic.

El logotip de Motomami serà present a la samarreta del Barça, per enfrontar-se al Reial Madrid aquesta nit. Però no només això, sinó que l'equip femení del Barça també lluirà Motomami en el Clàssic que disputarà pròximament. L'artista catalana ja era la gran protagonista del partit, però a poques hores que comenci, ha fet bullir tot el madridisme, versionant l'himne del Barça i i fent-li costat en aquest dia tan especial.

Samarreta Barça Clàssic Rosalia Motomami / Foto: FC Barcelona
Samarreta del Barça especial pel Clàssic, patrocinada per 'Motomami', l'últim disc de Rosalía / Foto: FC Barcelona

Motomami i Rosalía tenen els colors blaugrana

"Motomami, Motomami, Motomami...", és la lletra que ha fet servir Rosalía per cantar l'himne del Barça. La cantant ha utilitzat el nom del seu darrer disc per adaptar-lo a la melodia de la cançó amb la qual els futbolistes de Barça i Reial Madrid saltaran al terreny de joc del Camp Nou per disputar el Clàssic més esperat, un partit que tindrà l'atenció de tot el planeta, encara que hi hagi gent a qui no li agradi el futbol.

Rosalía és la segona artista musical que apareix a la samarreta del Barça. Precisament, en el Clàssic de la primera volta, va ser el canadenc Drake qui va representar l'equipació blaugrana, amb un peculiar mussol. Avui, qui no conegui Rosalía, ja l'haurà sentit cantar, com a mínim, l'himne del Barça. La cantant catalana continua acumulant èxits, a poca estona de que es jugui el Clàssic, i recolza a l'afició culer. Amb aquesta versió peculiar, una de les artistes més influents del moment enén tot Madrid, mentre a Barcelona celebren que Rosalía animi i canti l'himne del club de la ciutat.