Telecinco dona l'alarma davant de les últimes audiències de 'Secret Story', en tan sols dues setmanes el reality d'anònims ha passat d'un 14,5% de quota de pantalla en la seva estrena, a un 10,6% de share en la seva segona setmana. El format estava preparat per emetre's durant els propers tres mesos, però podria precipitar el seu final. El grup de comunicació ha creat una estratègia perquè s'emetin imatges del concurs en tots els programes de la graella i així atrapar nous espectadors.

Toñi Morenor / SECRET STORY

Toñi Moreno / MEDIASET

Aquesta setmana la cadena anunciava que s'anava a produir un intent de robatori d'un tresor amagat a l'interior de la casa més vigilada de la televisió. Podrien aconseguir assaltar la casa? Lidia Torrent és l'encarregada de connectar amb tots els programes de la cadena per donar l'última hora sobre el reality.

La cambrera de 'First Dates' ha connectat aquesta setmana amb 'Sálvame Lemontea', 'Todo es mentira' i 'Sálvame'. Lidia Torrent ha posat els col·laboradors al corrent dels últims esdeveniments viscuts a la casa, com els últims esbroncs entre Laila i Nissy, les germanes bessones que no se suporten.

Lydia Lozano es colarà a la casa de Guadalix

Com a mesura urgent per aixecar l'audiència del reality, Jorge Javier Vázquez ha anunciat que aquest dimarts un col·laborador de 'Sálvame' assaltaria casa i la posaria potes enlaire. "Demà hi haurà una persona que és aquí que assaltarà 'La casa dels secrets' i els putejarà tota l'estona que és una cosa que en aquest programa se sap fer molt bé", anunciava el presentador.

El català va revelar que es tractava de Lydia Lozano. "Aquesta persona pujarà de manera periòdica, va pujar pum pum pum pum, com la gota malaia. És una manera de tortura. Aquesta persona que pujarà a la casa i hi serà contínuament donant per sac perquè el sap fer molt bé és Lydia Lozano", acabava dient el presentador. Ara fa falta saber si l'audiència pujarà o seguirà el seu descens.