Què té Lydia Bosch: El accidente o La verdad? Si operar-se d'estètica sembla un accident, quina és la veritat? Acabada la sèrie de Quim Gutiérrez dels dimarts a Telecinco arriba la de Lydia Bosch. El millor tràiler de La verdad està sent la cara de l'actriu nascuda al Prat de Llobregat fa 54 anys. En Blau va ser dels primers mitjans en publicar les últimes fotografies de l'actriu, on apareixia amb les faccions marcades, els pòmuls inflats, el nas afilat i el coll estirat. Molts han interpretat que havia passat pel taller abans de promocionar la telesèrie. Fins i tot cirurgians es van atrevir a dir que l'actriu s'havia fet un farciment facial. Ara Bosch ha sortit a negar-ho des del seu instagram. Aquesta és la cara i l'explicació:

lydia bosch  GTRES

GTRES

 

A post shared by Lydia Bosch (@lydiabosch) on

La seva versió és que el nas afilat prové no del bisturí sinó d'una grip de més de set dies que li hauria fet perdre 4 kg. I ho despatxa marxant a dinar per recuperar pes. L'actriu és hàbil, com quan va posar-se una y grega al nom de pila per evitar l'accent que requereix en català. El problema de Lydia Bosch és que freqüentar els photo calls fa que tinguem fotos seves recents per triar i remenar. Una de fa dos mesos, del 18 de desembre, on se la veu amb unes faccions i un nas totalment diferents. No devia tenir la grip:

lydia bosch desembre 17  GTRES

GTRES

Soraya Sáenz de Santamaría també diu que la seva nova cara oculta rere unes ulleres és deu a una "conjuntivitis". Aquest hivern els virus vénen forts a Madrid: grip, conjuntivitis... Potser és que quan van a tractar-se les infeccions s'equivoquen de porta. El viròleg deu tenir la consulta al costat del cirurgià plàstic.

medico de familia Telecinco

Telecinco

Qui sí té grip amb febre (de remakes) és la TV. Han tornat McGyver, V, Dinastía o Dallas i està a punt de tornar Magnum, Roseanne o Embrujadas. Emilio Aragón ja té argument per un nou Médico de familia.