Un dels actors més consagrats del panorama espanyol serà el convidat d'avui a El Hormiguero d'Antena 3. Es tracta de Luis Zahera, que es passarà en la nit de dimecres 9 pel format de l'access prime time preferit per l'audiència i amb un motiu de pes per a la seva visita: presenta nova pel·lícula. L'intèrpret gallec està a punt d'estrenar As bestas, un 'thriller' rural dirigit per Rodrigo Sorogoyen ambientat en un llogarret de Galícia que estarà disponible en tots els cinemes a partir de divendres vinent 11 de novembre. Vols saber més sobre Luis Zahera, el convidat d'avui a El Hormiguero, i el seu nou projecte cinematogràfic? T'ho expliquem.

🐜 Rozalén, Valentina Zenere ('Élite') i més: la llista de convidats a 'El Hormiguero' d'aquesta setmana

📺 Jesús Olmedo, Paula Prendes i més: tot sobre els convidats del 'Pasapalabra' d'avui

Així és Luis Zahera, el convidat d'avui a 'El Hormiguero' d'Antena 3

El convidat d'avui a El Hormiguero és natural de Santiago de Compostel·la i té 56 anys. Luis Zahera ja s'ha consagrat com un dels actors més sol·licitats de tot el panorama espanyol des que comencés la seva etapa al món de la interpretació allà per la dècada dels 80 i, més tard, aconseguís papers en ficcions televisives tan aclamades com El comisario(2000), Cuéntame cómo pasó (2002), Hospital Central (2004) o Sin tetas no hay paraíso (2008). En els últims anys, s'ha deixat veure com a part de l'elenc principal de Vivir sin permiso a La 1, Sky Rojo de Netflix o Entrevías, el reeixit 'thriller' de Telecinco estrenat aquest mateix any. Un dels reconeixements més grans a la seva dilatada trajectòria en la indústria li arribava el passat 2019, quan es convertia en el guanyador del premi Goya a millor actor de repartiment per la pel·lícula El reino, dirigida per Rodrigo Sorogoyen que és el també creador d'As bestas, la cinta que veurà la llum aquesta mateixa setmana.

Luis Zahera presenta avui el 'thriller' rural 'As bestas' com a convidat de 'El Formiguer'

Alguns ja han delimitat el més nou del director Rodrigo Sorogoyen i Isabel Peña com una "bestialitat". Es tracta d'As bestas, la pel·lícula protagonitzada per Luis Zahera, el convidat d'avui a El Hormiguero que s'estrenarà a totes les sales de cinema aquest mateix divendres 11 malgrat haver rodat ja per festivals de la talla de Cannes des de fa mesos. La cinta s'ambienta en un remot llogarret de Galícia que destaca per no ser especialment acollidora, i és que quan una parella de francesos es muda a aquest paratge muntanyós amb la intenció de portar una vida tranquil·la en la naturalesa, seran els mateixos veïns, els germans Anta (Zahera i l'actor Diego Anido), els que els faran la vida impossible en un exercici de xenofòbia i caciquisme rural. Una de les qüestions més destacables del film és que combina la llengua castellana amb el francès i el gallec.

as bestas luis zahera
Luis Zahera i Diego Anido en un fotograma de la pel·lícula As bestas

Aquesta no és la primera vegada de Luis Zahera com a convidat de 'El Hormiguero': el seu petó amb Nathalie Poza

Luis Zahera ja va anar tenir aquest mateix any una cita amb Pablo Motos en qualitat de convidat. Ho va fer al març i al costat de la també actriu Nathalie Poza en plena promoció a la segona temporada del 'thriller' policíac La Unidad. Durant la seva entrevista, els intèrprets van passar una bona estona a la taula de les formigues Trancas i Barrancas amb els habituals jocs del programa i fins i tot alguna broma telefònica que no va acabar del tot bé. A més d'explicar alguns dels secrets de la ficció de Movistar+ que han estat protagonistes, Zahera va aprofitar la seva presència a l'espai d'Antena 3 per reclamar algun paper actoral "amb petons". La conversa va prendre un to jocós que va acabar pel gallec fonent-se en una inesperada i apassionada "morrejada" amb la seva companya de repartiment, deixant perplexos els espectadors i fins i tot el presentador del format.