Ciutadans fent el ridícul. Tant se val quan ho llegeixin. El partit taronja perd neurones a la mateixa velocitat que escons al Congrés. Arrimadas i companyia volen fer-se passar per l'orquestra del Titanic i continuar tocant la seva melodia embogida tot i que el vaixell s'enfonsi. Però que algú els avisi que la música que estan tocant és lamentable. Primer va ser Lorena Roldán qui va perpetrar que el Suprem hauria de demanar a l'Eurocambra que retirés la immunitat a Puigdemont, dret que és inherent a la condició d'europarlamentari, i que "segueixi a la presó", situació que Puigdemont no viu des de que va estar en presó provisional a Neumünster, durant la primavera del 2018.

Carles Puigdemont Toni Comin Parlament Europeu - Roberto Lázaro

Roberto Lázaro

I ara ha estat Luis Garicano qui ha provocat vergonya aliena. El dofí que vol Arrimadas al seu costat per fer-li palmes amb les aletes, està més perdut que Willy a l'oceà. Però ningú pot alliberar-los de ser patètics una vegada i una altra. Va amb l'ADN. Qüestionat sobre les reaccions al ple europeu sobre Puigdemont i Comín al Parlament, li demanen sobre la immunitat de tots dos. I passa això:

Arrimadas hiperventilant. I la xarxa abraonant-se:

Aquest és el nivell. Com a mínim, ja posats, podria haver tret algunes fotocòpies amb sudokus o CV, tal i com fa Arrimadas sempre. Hagués servit, com a mínim, per fer millors memes.