Ser una estrella de la televisió té les seves coses bones... i algunes de dolentes, segons com t'ho prenguis. En aquesta categoria inclouríem, per exemple, haver de mantenir-te en forma dedicant part del dia a fer exercici i 'matxacar-te' al gimnàs. Hi ha, evidentment, qui ho fa per motu propi, perquè li agrada estar tonificat i sa. Diuen que 'sarna con gusto no pica', ja saben. I és probable que la presentadora catalana Lorena Castell pertany a aquesta categoria. La barcelonina, una de les col·laboradores de més èxit a 'Zapeando', és una activa esportista, i ni tan sols ha de sortir de casa per cremar calories, enfortir els músculs i suar de valent fent taules i rutines. Ara bé, això de fer-ho a casa té els seus riscos. I aquí entraria la primera categoria de la que parlàvem al començament: els rostres coneguts de la tele sovint reben paquets, mostres i obsequis d'empreses i marques molt variades. Un dia dels Reis etern que, això sí, pot arribar en el moment i amb el contingut més inoportú quan del que es tracta és de mantenir la línia.

lorena castell labio

Lorena Castell a 'Zapeando' / La Sexta

L'escena, compartida per Castell via Instagram, comença amb la catalana concentrada fent repeticions. Algú va trucar a la porta i li va deixar un paquet al seu nom, interrompent la sessió esportiva. La Lorena l'obre davant dels seus seguidors i només se sent un crit de sorpresa: "¡Ostras!". Que ningú s'espanti, però: l'enviament no té res a veure amb l'última moda, la d'enviar bales i navalles per correu. És molt més agradable i deliciós, alhora que una temptació per a qualsevol esportista: una caixa enorme plena de xocolata. La seva cara ho diu tot: felicitat i la ironia de la vida. El vídeo continua amb la Lorena reprenent l'exercici, però la seva expressió ja n'és una altra: sembla pensar en el temps que li resta per tastar ni que sigui un petit tros del regal tan dolç que acaba de rebre. Com sempre, Castell raja simpatia i bon humor​.

 

Lorena Castell sonríe chocolate @lorenacastell

Lorena Castell somriu en rebre xocolata / @lorenacastell

Això sí que és fer la guitza. D'una forma molt ensucrada i gustosa, sí, però una punyeta.