Farien bé de seguir-li la pista a Lluís Guilera, un dels presentadors catalans més talentosos, professionals, telegènics i amb més carisma que hi ha a les televisions estatals. El poden veure sovint a TVE, a La hora de la 1, després d'haver-lo pogut veure presentant primer el Telediario, després el format de dissabtes La Primera pregunta i actualment el programa informatiu de matins i migdies a la cadena pública. Poder català per llevar TVE de la caspa. Guilera té un toc modern, inhabitual a TVE. A nivell professional, la seva tasca és impecable, i a nivell personal, el Lluís viu feliç de la vida amb la meravellosa família que ha format. Casat i amb dues criatures. El periodista nascut a Horta, Barcelona, fa 45 anys, enamoradíssim del seu marit, el cuiner especialista en rebosteria Juan Pablo Martín, amb qui el 2015 van ser pares de bessons per maternitat subrogada: Bruno i Lola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UanPound (@uanpound)

Més enllà de la seva feina i sobretot, la seva família, al bo d'en Lluís hi ha tres coses més que l'apassionen: la seva terra, casa seva, una Catalunya que s'estima; les vacances, el sol, la platja, el relax, il dolce far niente; i cuidar-se, tonificar el seu cos, treballar els músculs i els abdominals sempre que té ocasió, sol, o en parella:

Ara ha demostrat les seves tres passions en una sola imatge, una simple foto que ha estat suficient per despertar encesos elogis per part dels seus seguidors, que han posat els ulls com a taronges en veure el cos musculat i treballat a base d'hores de gimnàs. Bé, han vist el seu tors, els seus abdominals i els seus bíceps i alguna cosa més que ve de sèrie. La xarxa, rendida als seus peus per aquesta imatge d'ell acabat d'aterrar a Catalunya, a la Mediterrània, gaudint d'un dia de sol. El Lluís saluda, "Hola, Mediterráneo", i els seus fans el saluden a ell, rendits a les seves bondats:

guilera
 

Que gaudeixi de les vacances. Merescudíssimes vacances... I que es permeti algun geladet o alguna cerveseta, que es mantindrà amb una línia envejable.