Aquest 14 de febrer, el món anglosaxó celebra Sant Valentí. El dia dels enamorats, tot i que no té comparació amb un dia molt més espectacular a Catalunya com és Sant Jordi. Sigui com sigui, al diari El Mundo s'han llevat romàntics aquest dissabte i han publicat un especial. Un especial on han perpetrat alguns textos infames com el de l'escriptor Juan Abreu parlant d'Isabel Díaz Ayuso amb termes com "lubricante frondosidad, follaje húmedo".

ayuso portada

Isabel Díaz Ayuso (Instagram)

El citat mitjà també ha publicat una curiosa llista dels 50 solteros a los que ligarse en la era pos-covid. Un Quién es quién sobre quins vips podrien anar a fer de tronistes a Mujeres y hombres y viceversa o a La isla de las tentaciones. Un llistat de solters i solteres amb pedigrí per si algú se'ls troba a la cua del pa o en una cafeteria: "Viendo todos estos rostros, es imposible no intentar hacer de Cupido entre los protagonistas o incluso, proponerse la conquista de algunos de ellos". Celebrities que el diari posa en l'aparador i on hi trobem de tot.

Toni Cantó era el Camaleón en Mask Singer y en la política Antena3

Toni Cantó (Antena 3)

Bertín Osborne se tapa la cara para no ver  T5

Bertín Osborne (Telecinco)

elena froilan toros   gtres

Elena i Froilán (GTRES)

Empresaris de la jet set madrilenya com Alonso Aznar o Rafa Bultó; polítics com Toni Cantó, Ortega Smith, Almeida o Errejón; presentadors com Toñi Moreno, Terelu Campos, Mariló Montero, Bertín Osborne o Anne Igartiburu; monàrquics com Froilán o els seus pares Elena i Marichalar; gent de la faràndula com Pablo Alborán, Isabel Pantoja o Ana de Armas... I catalans? Dels 50 escollits, també mostren tres perfils, en aquest cas, de tres dones catalanes, que els darrers temps s'han quedat sense parella. Així parlen de les tres possibles candidates: Susanna Griso"51 años. Presentadora. La reina de las mañanas se ha divorciado. Seguro que tiene muchos candidatos para reinar sus noches".

susanna griso GTRES

Susanna Griso (GTRES)

Rosalía"27 años. Cantante. Es la artista española más internacional de nuestro país. No le ha ido 'malamente' en lo suyo".

Rosalía, Instagram

Rosalía (@rosalia.vt)

Andrea Levy"36 años. Política. Tuvo una relación con Pepe Ruiz Gallardón que no llegó a buen puerto, así que sigue abierta al amor".

andrea levy GTRES

Andrea Levy (GTRES)

El mitjà les col·loca com a candidates a ligarse quan la pandèmia acabi. Potser els hi haurien de preguntar a elles si volen lligar o ja estan bé fent el que els hi surti del monyo.