Rocío Carrasco viu mantenint viu el record de la seva mare de forma constant. És discutible si ho fa de la millor manera o no, però es pot interpretar que ho fa amb una bona intenció. I sempre s'enfronta José Ortega Cano, el torero que li va fer el matrimoni impossible a Rocío Jurado. No sembla que Rocío Carrasco vagi a perdonar-lo, i sempre que pot dedica el seu temps a donar a conèixer tot el mal que li va fer a la seva mare. Tanmateix, no va ser l'únic.

Julio Iglesias, dos moments que van desmantellar una amistat

Rocío Jurado va ser amiga íntima de Julio Iglesias. Els dos tenien una relació bonica i estreta, que mai va creuar els horitzons de l'amistat, mantenint-se només en això, i en realitat, va anar empitjorant amb el pas del temps, majoritàriament per influència i acció de "El Puma". Es coneixia que Rocío Jurado era algú molt propera al seu amic Julio Iglesias, al punt que la cantant va convidar al seu amic a col·laborar en una cançó amb ella, més concretament, "Amigo mío" del seu àlbum "Como las alas al viento". Només pel títol es pot entendre el valor i el context de la cançó, i per què El Puma era l'indicat per col·laborar amb Rocío Jurado.

Tanmateix, quan va arribar el moment de gravar, Julio Iglesias va deixar plantat Rocío Jurado en el set. No es va presentar, i això li va afectar de sobre manera a l'artista. Segons revela Rosa Benito, aquest episodi en la vida de Rocío Jurado va ser molt dur. Quan no va arribar l'exespòs d'Isabel Preysler, va plorar per això, però malgrat això no li guardava cap tipus de rancor, la cançó va ser gravada després i igualment va ser un èxit. Però va ser la primera esquerda en el que era una sòlida amistat.


La segona falta de Julio Iglesias va ser la pitjor, i l'última

El temps va passar i l'amistat va seguir el seu curs. Eventualment, la salut de Rocío Jurado va anar empitjorant, i va arribar un moment en què va haver de deixar de fer concerts. Però l'últim en el qual es va presentar tenia un valor molt especial, així que es va animar a demanar-li a Julio Iglesias que es presentés al costat d'ella. Quan va arribar el dia, el concert va començar i Rocío Jurado es va presentar, però sola. Això va ser la gota que va vessar el vas, l'últim clau al taüt de l'amistat de Rocío Jurado i Julio Iglesias. El Puma ja li havia fallat en dues ocasions molt importants per a la mare de Rocío Carrasco, i això va ser una enorme tristesa per a ella.