Aquest confinament dos llibres sobre Casa Reial competeixen en interès. Són de la mateixa editorial, La Esfera de los Libros, i tracten dels dos membres més interessants: Joan Carles, retratat per Pilar Eyre, i Letícia, esbudellada pel difunt Carlos García Calvo. En el seu manual Letizia de la A a la Z el periodista, mort en ple confinament, explica tota Letícia i amb la lletra A aborda un aspecte molt espinós de la reina: "Anorèxia". I recupera unes fotos terribles prèvies al casament de Guillem d'Anglaterra i Kate Middleton:

leticia boda kate i guillem GTRES

Letícia a Londres 2011, GTRES

Aquells omòplats esquelètics i xupats van desfermar les alarmes a tota Europa. La princesa d'Astúries tenia un problema amb el menjar? Molts creuen que és vigorèxia, obsessió per menjar sa i fer molt exercici per estar en forma, però el llibre de García Calvo s'atreveix amb la paraula maleïda amb la A: "La extrema delgadez de Letizia hizo que se disparasen los rumores de que sufría anorexia unos meses después de su boda. Vestida con un traje de noche imposible de Felipe Varela sus brazos y sobretodo su espalda huesuda se convirtieron en TT en la prensa internacional".

leticia esquena prima GTRES

Letícia i la foto que la va matar a Europa, GTRES

Remata l'autor la raó de la seva primor extrema: "Su extrema delgadez se debía a operaciones de cirugía estética para dulcificar su cara, de nariz y mentón afilados, que le obligaron a alimentarse de líquidos a través de una cánula ya que tenía el maxilar inferior sujeto". Letícia bevent d'una canyeta perquè li queia la mandíbula de l'operació. Quin panorama per acabar així:

rinoplastia leti

leticia anorexia GTRES

Letícia abans i després, GTRES

El llibre serà molt llegit per una raó: l'autor és mort i sense fills. Letícia no té contra qui querellar-se. I Carlos García Calvo va anar a sac.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat