Les de l'hoquei està millorant en la seva segona temporada i l'audiència confinada ha fet que l'últim capítol a TV3 fos el programa més vist del dia, informatius a banda: 14,5%. Cal afegir-hi els que miren la sèrie per internet, esquivant l'avís "Per a majors de 18 anys" ja que acostumen a sortir joves despullats/ades. Res escandalós per una sèrie juvenil del 2020. Ja hem vist els genitals de Carlos Cuevas, Àlex Monner i Mario Casas en altres sèries. Aquesta és un bon planter de futures actrius catalanes:

les de l'hoquei tv3

hoquei tv3

TV3

Aquest "Merlí femení" pivota al voltant de personatges de dones adolescents. Tota una novetat en TV. Té actrius conscienciades de ser exemple per a centenars de milers de dones i una de les protagonistes aprofita per fer apologia en confinament d'un aspecte d'higiene íntima: no cal depilar-se. És l'actriu Laia Fontàn que interpreta el paper de Janina. Té 24 anys i un futur esplèndi com a actriu:

JANINA 03

JANINA 01

05B Janina

TV3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El bosc de primavera no és cap escàndol 🌻

A post shared by Laia Fontàn (@laiafontan_) on

"El bosc de primavera no és cap escàndol" i una emoticona d'un gira-sol. La Laia Fontàn ho té clar. Per fer anar l'estic és més còmode per la Janina no notar la fricció dels pèls a l'aixella. Però a la vida reial i confinades, el bosc és alegria.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat