Leo Messi no ha passat un any, esportivament parlant, per tirar coets. Després que a l'estiu deixés el Barça dels seus amors i anés a viure i jugar a París, al PSG, el crack argentí, el millor jugador de la història del futbol, sense discussió, ha tingut un any més agre que dolç a les files del conjunt francès. Sí, ha guanyat la League 1, la lliga d'aquell país, però ell i el seu equip van quedar eliminats en Champions contra el Reial Madrid de manera inexplicable al Bernabéu. A més, la premsa de França, i l'especialitzada en el seu equip, ha aprofitat a la mínima que l'argentí no ha estat molt fi per carregar els neulers contra ell, suspendre'l sovint en les notes que es donen al final del partit i criticar-lo, en definitiva, cosa que no fan, per exemple, amb Mbappé, el nen mimat del PSG.

leomessi 280311719 1198095547667474 8538998639298337971 n
Leo Messi i uns amics, destí l'Aràbia Saudita / @leomessi 

No és d'estranyar, doncs, que a la mínima de canvi que ha pogut tocar el dos, ni que sigui uns dies, ho ha fet. Amb el campionat ja sentenciat i al sarró, no hi ha l'exigència que hi ha en d'altres èpoques, i Messi ha pogut fer un petit viatge que respon a un nou projecte que l'ha dut a envoltar-se directament, de la reialesa, tal i com han destacat al portal Jaleos. Expliquen que l'ex10 del Barça, ara el 30 del PSG, ha anat fins a l'Aràbia Saudita en viatge de plaer, però també, de feina, perquè ha estat nomenat ambaixador turístic d'aquell país, on l'han convidat a passar unes minivacances en un indret sensacional pròxim al mar Roig, l'històric Jeddah. Allà ha conegut ni més ni menys que la princesa Haifa Mohammed Al-Saud, que l'ha rebut amb tots els honors. La royal saudita ha estat l'encarregada d'ensenyar-li els racons més preciosos de la zona de la ciutat històrica. A ell i el seu seguici, ja que l'argentí no ha arribat sol.

Leo Messi, a l'Aràbia
Leo Messi, a l'Aràbia Saudita / @hmalsaud1
Leo Messi, a l'Aràbia2
Leo Messi, a l'Aràbia Saudita / @hmalsaud1
Leo Messi, a l'Aràbia3
Leo Messi, a l'Aràbia Saudita / @hmalsaud1

No hi eren ni la seva dona Antonela ni els seus tres fills, Thiago, Mateo i Ciro, però sí alguns dels seus amics de confiança, per exemple, el seu company de vestidor al PSG i a la selecció albiceleste, Leandro Paredes, o qui feia d'enllaç al Barça entre el club i el vestidor, íntim de Messi, que va on va ell, Pepe Costa. La princesa, tan o més encantada de la vida que Leo Messi, escrivia a xarxes com ha anat la visita: "Avui, ben d'hora, m'ho he passat molt bé mostrant a Messi i els seus amics l'històric Jeddah. M'alegro de veure que es va quedar hipnotitzat per la seva essència, herència i bellesa. Espero donar-li la benvinguda a ell, a la família i amics novament molt aviat!". Les imatges que ha publicat la princesa, certament acrediten com s'ha quedat el jugador, absolutament al·lucinat pel que veia, ulls com a taronges en el seu recorregut turístic.

La princesa Haifa Mohammed Al-Saud, que pertany a la família reial saudita, és, a més, ministra adjunta de Turisme al Ministeri de Turisme de l'Aràbia Saudita, d'aquí que hagi estat ella l'encarregada de fer de guia turística de l'argentí. De moment, ell ja ha començat a exercir amb una preciosa foto, a bord d'un iot, per aigües del mar Roig, mirant embadalit cap a l'horitzó, i especificant, això sí, que es tracta d'una col·laboració pagada:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Quant? De quanta pasta estem parlant? Chi lo sa, que dirien els italians. Probablement, una pastarrufa considerable. Això sí, el citat mitjà explica que "parece que Messi no fue la primera opción, sino su máximo rival. El pasado enero de 2021, el diario inglés The Telegraph publicaba que Cristiano Ronaldo había sido contactado también para convertirse en su embajador turístico, pero el portugués rechazó la oferta, que era de seis millones de euros anuales, por parecerle insuficiente". Ell s'ho perd. I això que s'ha guanyat Messi.