La relació de Messi i Piqué va ser idíl·lica tota la infància, jugaven junts a les categories inferiors del Barça i Piqué sortia a defensar el petit Messi, anomenat "la pulga" per la seva mida. Després van pujar al primer equip i van aconseguir formar el millor Barça de la història i el millor equip del món. Van tenir dos moments tensos: la sempre publicada mala relació entre Shakira i Antonela Rocuzzo, causada diuen per un comentari de la colombiana criticant la carn d'un asado argentí a casa dels Messi. En realitat Shakira no es considerava WAG perquè era una estrella mundial i Antonela sí. L'altre moment tens entre els dos icònics exculers, probablement els més icònics del club, va ser al final, quan es diu que Messi va pintar la paraula "traïdor" al vestidor perquè Piqué va negociar la seva renovació sense tenir en compte els companys i Messi va acabar marxant perquè no hi havia diners. Sempre estaran units pel Barça i ara per un altre fet, el malnom que reben a causa d'una característica que comparteixen: els seus grans atributs virils. Després del Piquetón arriba una foto viral amb Messi jugant a Miami i l'uniforme rosa del seu Inter deixa veure que té un paquet desproporcionadament gran. Messi ja no pot ser "la puça" amb això:

El paquet de Messi, RAC 1
El paquet de Messi, RAC 1

Serà un efecte òptic o serà que duu el mòbil a sobre, però com diu Versió RAC1 a l'entrecuix de Messi mai havíem vist al Barça aquesta potència. Els argentins, molt ràpids a l'hora de trobar paraules, ja han pensat un nou malnom per l'astre argentí: "la comadreja", una mustela, aquell animaló que es caracteritza per ser llarg i gruixut. Molt subtil no és. El penis de Messi és com una mustela? La foto sembla dir que sí. Només Antonela, mare de tres fills, sap la resposta. O Piqué, que es va dutxar al costat de Messi durant anys.

Mustela, comadreja en castellà
Mustela, comadreja en castellà

Gerard Piqué segueix sent el més fotogènic dels exugadors del Barça. Entre les fotos dels negocis, els partits, els entrenaments, la vida familiar i l'Instagram, hi ha més Piqué que mai, però faltava una nova foto dels seus atributs: el piquetón. Una revista del cor va popularitzar aquest malnom per la foto dels atributs del central del Barça, aquells que només coneix Shakira.

piqueton

El Piquetón, portada Cuore

Durant un stage del Barça a Alemanya va tornar a ser actualitat. L'estada del primer equip a Alemanya servia perquè els jugadors de la Masia juguin a golf i en ple camp, amb Sergi Roberto i Riqui Puig, Piqué treia el seu pal de golf:

gerard pique golf piqueton ig

Piqué marca tendència, Instagram

Jugar a golf amb xandall no és el més elegant, però Gerard Piqué es vol assemblar al golfista de moda, Jon Rahm  Tampoc és elegant que Piqué s'assegui amb les cames obertes de bat a bat:

Messi sempre més elegant, fidel a una sola dona tota la vida i l'única que pot donar fe si la mustela, quan Messi trempa per alguna alegria, és o no és el que sembla. La puça ha mort.