Leo Messi té una data marcada al cap: 10 de març de 2021, el dia que tots els culers somien endosar un 0-4 al PSG a París i eliminar-lo de la Champions League. Perquè el Barça segueixi a la Copa d'Europa cal una gesta i el dia no és qualsevol, és una data molt assenyalada del capità i millor jugador del món. El seu fill petit, Ciro Messi, fa anys. concretament fa 3 anyets i la mare, Antonela, ho celebra amb dues fotos emotives del nen molt crescut:

ciro messi ig

Ciro és clavat al seu pare, la mirada de murri, els ulls petits, els cabells esvalotats. Té molta personalitat i la mare envia energia a tota la culerada: avui és un dia especial. Si Ciro en fa 3 és perquè el seu pare Leo en marqui tres. Hat trick i tot serà possible. La xarxa feliç. "El papá le va a regalar una remontada, motivación para Messi, ojalá papá te regale un póker de goles hoy...". Són mig milió de likes en una hora

antonella ig

messi antonella GTRES

Els Messi de passeig GTRES

Fa uns dies Antonela feia 33 anys i els quatre homes de casa li feien un pastís. El gran Thiago de 8 anys marcava dos tresos amb les mans, el mitjà Mateo de 5 s'enfilava a sa mare i el petit Ciro de 3 feia el senyal de les banyes avisant: tot sortirà bé, culers.