Laura Rosel és la gran aposta de la ràdio pública catalana des que va substituir Mònica Terribas al capdavant d'El matí de Catalunya Ràdio. Duel radiofònic matinal amb Jordi Basté, a banda i banda de la Diagonal de Barcelona. Però hi va haver un temps on la periodista catalana es quedava a la part de baix, a tocar de la plaça de Francesc Macià.

rosel cat radio

Laura Rosel / @laurarosel

Perquè Laura Rosel, com és sabut, va estar molts anys treballant a RAC1 abans de fer el salt primer a 8TV, després a TV3 i ara a la ràdio de la competència. A l'emissora privada va deixar molt bons amics i companys i va deixar petjada de la seva professionalitat. Però també alguna cosa més... Una llegenda urbana que ara s'ha encarregat de desmentir categòricament des de Catalunya Ràdio.

rosel rac1

Laura Rosel a RAC1 / @laurarosel

Sotmesa a les preguntes de la seva companya de cadena, Elisenda Carod, però no per L'apocalipsi, sinó per l'Està passant de TV3, aquesta li etziba: "A una ràdio molt coneguda, treballava 8 hores sense anar al lavabo per vergonya a preguntar on eren els serveis?".

rosel diaris

Laura Rosel / @laurarosel

Rosel riu i agafa un mocador que té a mà. Pañolada. Ella mateixa s'explica: quan va entrar a treballar a RAC1, "com que sóc molt tímida em costa molt fer-me amb la gent i parlar perquè em fa molta vergonya". Però d'aquí a no aixecar-se de la cadira per fer les seves necessitats, hi ha un tros.

rosel i carod

Elisenda Carod i Laura Rosel / TV3

"Algú va agafar aquesta informació i la va manipular i s'ha convertit en un running gag que m'acusen d'haver estat hores i hores sense anar al lavabo per vergonya a demanar-ho". Carod, astuta, li torna a preguntar. I Rosel respon: "Pot ser que no ho recordi"Quien calla, otorga, que diuen. Carod riu sorneguera: "Això és un sí com una catedral".

Carod també li proposa si algun titular que s'ha escrit sobre ella és real o és un fake. Rosel al·lucina amb un titular de Libertad digital que la titlla de golpista:

Així que ja ho saben: ni golpista, ni aguantant-se la pixera. Tímida, sí. però no fins a aquest punt. Així que ja ho saben: quan Rosel vagi a RAC1 a visitar vells amics, el primer que ha de fer, per acabar d'una vegada per totes amb els rumors, és pregonar que se'n va al bany.  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat