Laura Rosel es posa cada dia davant del micro per fer-li arribar a tota Catalunya tot el que passa. Però quan deixa els estudis de Catalunya Ràdio i se'n va cap a casa, una de les coses que la fa més feliç, sense cap mena de dubte, és la seva família. Gelosa de la seva intimitat, la periodista catalana no acostuma a prodigar-se a les seves xarxes socials amb la gent que més s'estima, però ara, gràcies a un Stories al seu compte d'Instagram, hem vist una imatge que ha emocionat els seus seguidors, i especialment, la seva germana Cris.

rosel riu

rosel telefon

Laura Rosel / @laurarosel

Molt de tant en tant, Rosel penja alguna imatge de la gent de la seva família que s'estima amb bogeria. No fa gaire, informava dels 90 anys que va fer la seva àvia, en una foto orgullosa on només cal veure com li brillen els ulls:

yaya rosel

I ara, qui ha ensenyat ha estat la seva germana. Però una imatge ben especial. Rosel ha publicat una foto on es veu un quadre que té penjat a les parets de casa seva. I què s'hi veu? A ella i a la seva germana petita en una escena casolana d'aquelles que segurament s'han repetit a moltíssimes llars del país: la de dues germanes petites compartint riures, complicitats i banyera. La típica escena amb un somriure d'orella a orella d'un temps, d'una època passada, on banyar-se amb els teus germans era tota una aventura. Una foto emmarcada i preciosa que ha mostrat orgullosa Rosel:

quadre lauira rosel i germana

Una imatge meravellosa i impagable. Moltes felicitats a les dues.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat