Habemus papam, o papessa. Tal i com us va avançar En Blau la presentadora del debat polític dels dissabtes a TV3 seria una periodista d'entre una llista de quatre que van fer el càsting. Quedava l'elecció final a prendre entre Andreu Buenafuente, per part d'El Terrat, i Vicent Sanchis per part de TV3. I la fumata blanca acaba d'arribar. En exclusiva En Blau avança que l'escollida és Laura Rosel. La fins ara subdirectora i presentadora de 8 al dia deixarà 8tv en les properes hores per incorporar-se a TV3 a través de la productora El Terrat. Hores d'ara Preguntes freqüents no es reprendrà dissabte 13 de gener sinó el següent: 20 de gener. La tria del substitut d'Ustrell ha trigat massa, amb els problemes afegits de les coproduccions a TV3 i triant la presentadora a 4 dies del programa es feia difícil emetre'l, tot i que no està del tot descartat.

albiol  8 al dia

8TV

Rosel era d'entre les candidates la que té més hores de pantalla, tot i que no gaires. Va debutar a la TV el passat setembre a 8 al dia substituint Josep Cuní en el tàndem amb Jordi Armenteras, que queda sol al capdavant de l'informatiu del Grup Godó. Acostumava a ser l'encarregada de fer les entrevistes a plató i ara ho farà les nits de dissabte a TV3 i envoltat de primeres espases com Pilar Rahola o Tian Riba. 

rosel armen 8tv

8TV

Part de l'equip d'Ustrell ha estat suplert amb persones que integraven l'antic 8 al dia de Josep Cuní. D'aquesta manera 8tv esdevé la pedrera del debat polític de TV3 que de moment ha de signar la durada  del contracte. Sanchis assegura que totes les coproduccions perillen a partir del juny. L'èxit d'audiència del FAQ's aconsella mantenir-lo tan com es pugui. Ara serà l'hora dels espectadors. Ells diran si miraven el programa sobretot pel presentador i els convidats i si Rosel els agrada i aconsegueix traspassar la pantalla. Fitxa pel Barça i ha de sortir a guanyar. Ella encara no sap que serà l'escollida. Molta sort.