Una de les derivades (menors) que ha comportat la pandèmia ha estat que entre les mascaretes, les limitacions, les prohibicions de reunions de més de sis persones, els tocs de queda, el no poder sortir dels municipis, les discoteques, els bars i restaurants tancats, els teatres i cinemes barrats, i un llarg etcètera, ara es fa molt més complicat poder conèixer algú i començar una relació de parella. O tenir una simple trobada sexual. Com a molt, és com si ara ens haguéssim de conformar lligant amb companys de feina (el teletreball tampoc ajuda) o amb anar a un parc a mitja tarda amb algú de Tinder, Grinder o qualsevol inder que se us acudeixi.

laura rosel micro

Laura Rosel (@catalunyaradio)

De tot plegat n'han parlat a El matí de Catalunya Ràdio. Laura Rosel acompanyada d'altres presentadors de la casa en una tertúlia molt sucosa on s'ha analitzat com i quant es lliga en aquests temps que ens ha tocat viure. Òscar Fernández del Catalunya Migdia, Jordi Costa del Tot Costa, Juliana Canet de l'Adolescents XL i Elisenda Carod de L'apocalipsi mullant-se i revelant curiositats eròtico-festives.

oscar fernandez

Òscar Fernández (@catalunyaradio)

jordi costa i sonia gelma

Jordi Costa i Sònia Gelmà (@catalunyaradio)

juliana canet

Juliana Canet, Marta Montaner i Roger Carandell (@catalunyaradio)

carod elisenda

Elisenda Carod (@catalunyaradio)

Què s'ha dit? Per exemple, Laura Rosel reconeixent que "hi ha gent que es pensa que jo sóc molt esquerpa". "Sí que és veritat que es diu de tu", li confirmen. "Què més es diu de mi?", vol saber la locutora. "No ho vulguis saber perquè et disgustaries", li diu Canet. Però la cosa s'ha posat interessant i la jove presentadora d'Adolescents XL ha anat més enllà. Fent broma sobre la nova normalitat, Fernández està tip de no poder tornar a l'estudi. Canet diu que ja fa dies que l'estudi és ple, i que "ja ens hem liat tots amb tots. Què voleu? Tinc 20 anys, vosaltres estaríeu igual que jo si fes 10 mesos que no poguéssiu embolicar-vos amb algú desconegut... Les mirades en una discoteca i saber en com acabarà la nit".

Intervé Rosel: "I qui et fa pensar que quan en tinguis 39 (els que té ella) no estaràs igual després de 10 mesos??". La cosa s'anima. Puja la temperatura a l'estudi. Respon Canet: "Però si la Laura està tot el dia lligant i tota l'estona entrevistes un munt de gent desconeguda...". "Quan treballes no pots lligar. Heu lligat treballant?", se sorprèn Rosel.

rosel riu

Laura Rosel (@catalunyaradio)

I la resposta la tenia als morros. Carod: "Bueno, jo estic casada amb un senyor amb qui treballava, saps?". Fernández: "Jo, línia Carod: també estic casat amb algú que vaig conèixer a la feina". Rosel ho desconeixia: "Vas conèixer la dona a la ràdio? Ala!""Sí, però no és periodista... Era lingüista". "Qui va fer el primer pas, tu o ella?", vol saber la presentadora. "No entraré en més detalls. Feu volar la imaginació", diu ell sorneguer. Falta saber què en pensa Costa: "Jo he tingut greus dificultats, fins i tot, fora de la feina, imagina't a la feina". Sensacional.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat