Mentre Preguntes freqüents fa el seu camí amb nova presentadora, i audiència decreixent, Laura Rosel prepara per TV3 el programa especial pel Dia de la Dona (divendres 8 de març). Mentre manté el seu respectuós silenci periodístic sobre el seu acomiadament per El Terrat, la periodista segueix havent-se de guanyar la vida i la Plataforma per la Llengua l'ha contractat per presentar els seus premis. En un acte on va ser-hi El Nacional celebrat dilluns a la nit al Teatre Poliorama, Rosel va conduir la Gala del VI Premi Martí Gasull i Roig a l'exemplaritat en defensa de la llengua catalana. No va tenir problema en presentar un acte amb forta presència de llaços grocs en defensa dels presos polítics.

Premi Marti Gasull presentadora Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

Un enorme llaç groc presidia l'escenari en què Rosel va donar pas al premi a la cooperativa energètica Som Energia. La presència indirecta d'independentistes exiliats o empresonats en l'acte era notòria. Carme Forcadell és membre de la Plataforma i integrant del jurat del premi. Carles Puigdemont va ser-hi a través d'un missatge gravat.

Carles Puigdemont Premi Marti Gasull Sergi Alcazar

Sergi Alcàzar

Quim Torra va presidir l'acte. Roger Mas va interpretar la cançó Jordi, il·lustrada amb fotografies dels presos, moment en el qual el públic va cridar "Llibertat, llibertat". Laura Rosel va voler formar part d'un acte en defensa de la llengua i netament independentista.

Laura Rosel Premis Martí Gasull Plataforma per la Llengua - Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

Periodistes i actors connotats en defensa de les idees que creuen convenients: Empar Moliner, Quim Masferrer, Eloi Vila, Sílvia Bel o Mercè Martínez. Cares conegudes sense embuts a les que ara s'hi afegeix Laura Rosel.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat