Aquest divendres estrenem el mes de juliol. Seran dies que molts començaran les seves vacances, tot i que hi ha qui ja està gaudint fa alguns dies del relax, el fet de desconnectar i carregar piles de cara a la nova temporada. Una de les que ja ha fet les maletes i es troba al paradís és la Laura Fa. De la periodista catalana, el darrer que vam veure d'ella en televisió, va ser al Sálvame Mediafest interpretant una cançó dels mítics Amistades Peligrosas, Estoy por ti. Al costat de Cristina del Valle i Alberto Comesaña, Fa va demostrar que és una gran... periodista, però que el tema vocal, el món de la cançó, no plora precisament perquè ella no s'hi hagi dedicat. Això sí, a gràcia, empenta, atreviment, gosadia i simpatia no hi ha qui la guanyi. Clica a la foto per veure el vídeo:

laura fa y amistades peligrosas ig
Laura Fa amb Amistades Peligrosas / Instagram

Fa cantava allò de basta ya de tanta tontería, hoy voy a ir al grano, te voy a meter mano. Però ara, la periodista ha anat encara més al gra i ha fugit per cames de casa per anar a parar a un indret absolutament idíl·lic. Després de passar uns dies al seu racó preferit de món, El Port de la Selva on hi va sempre que té ocasió, al seu càmping de tota la vida, ara Laura Fa ha anat encara més lluny i ha travessat l'Atlàntic per anar a parar a una petita illa de Mèxic, que els que són de la zona pregonen que és La isla más bonita del mundo. On és ara Laura Fa? A Isla Contoy, una illa mexicana que pertany al municipi de Isla Mujeres, a l'estat de Quintana Roo. Una zona espectacular on s'hi ha trobat un mar en calma meravellós, una platja que fa créixer les dents d'enveja, una aigua transparent, un sol blau cel que tomba i on l'únic que es pot fer, rendit a l'evidència, és fer com ella: posar-se el biquini, seure a la vora i mirar l'horitzó. Com ella mateixa diu: "Don't disturb, Caribe, Mexico, Vacaciones". Què més es pot demanar?

laura fa illa mexic
Laura Fa a Isla Contoy / @laura_fa
laura fa port de la selva
Laura Fa a El Port de la Selva / @laura_fa

Enveja sana. Oficialment de vacances, com ella diu, que no la busquin fins el 5 de juliol. Pocs dies sembla, esperem que després en pugui gaudir d'alguns més. Sigui com sigui, els que tingui els està aprofitant al màxim, com es pot veure en sengles imatges que han generat l'elogi de la xarxa. Merescut descans d'una periodista que els darrers dies ha tingut moltíssima més feina de la molta que ja és habitual, des que va esclatar la separació de Shakira i Gerard Piqué, de la qual ella i Lorena Vázquez van informant fil per randa al seu espai 'Mamarazzis'. Una Lorena, per cert, que li va sortir de dins un explícit (i en el fons, carinyós) "la muy perra", quan va dir que la seva mitja taronja periodística es troba a la Riviera Maya. Però la informació sobre l'exparella més mediàtica del país no s'atura, i des del seu espai van dir aquesta setmana que Shakira vol marxar de Barcelona i anar-se a viure a Miami "porqué no tiene amigos en Barcelona". La Laura sí que en té de bons amics, a Barcelona. I tornarà. Però segur que si fos per ella, no li importaria gens ni mica quedar-se a viure una temporadeta més a Isla Contoy.