Risto Mejide i Laura Escanes són a Nova York. La parella de mediàtics ha triat la ciutat dels gratacels per fer el primer viatge amb la seva filla, la petita Roma, que només té tres mesos, i hi han anat a passar el Cap d’Any. Unes vacances que els havien de servir per desconnectar però que els han causat la primera polèmica del 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎄❤️👨‍👩‍👧‍👦

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Al seu compte d’Instagram, Laura Escanes ha confessat que estava nerviosíssima abans d’agafar l’avió amb la seva filla. I no és per menys. Quan arribaven a destinació, els canvis de pressió van fer que la Roma es comencés a trobar malament: “En el aterrizaje lo ha pasado fatal con los oídos a pesar de estar succionando con chupete y biberones. Si nos duele a los adultos a veces, no me quiero imaginar a una cosita tan pequeñita”. Unes explicacions que han encès el debat entre els seus seguidors. Alguns acusen el matrimoni de ser uns mals pares: “Me parece una imprudencia”.

escanes instagram

escanes instagram resposta

@lauraescanes

Però a la influencer barcelonina li rellisquen les crítiques: “Para el próximo viaje te consulto antes para pasar el test de buenos padres”, li ha etzibat a un dels seus seguidors. Hi ha coses que, per més que passin els anys, mai no canvien.