És evident que Laura Escanes és la millor instagrammer d'Espanya. No fa falta que li donin premis (com el que va rebre de mans d'Ídolo fa tres setmanes) per a constatar el que és una realitat a ulls de tot el món. L'ex de Risto Mejide és cada vegada més maca i més brillant i, per això, guanya fama a les seves xarxes socials. A més d'Instagram, ara la filla d'Anna Espinosa (la seva mare indepe) utilitza també Twitter. A la xarxa social de l'ocellet sol llançar les seves reflexions més instantànies, mentre que a la plataforma de Meta no perd ocasió per a fer el que més li agrada. A Lauri li entusiasma penjar publicacions úniques en les quals surt espaterrant. Està esplèndida en tots i cadascun dels seus posts.

Laura Escanes Instagram
Laura Escanes Instagram

L'actual parella de l'artista sevillà Álvaro de Luna és insaciable. És la reina d'Instagram i, per això, manté actius als seus seguidors durant totes les hores del dia. Puja abundants stories i esplèndides fotos al seu mur. Ara, una d'elles ha meravellat els seus 1.900.000 followers. Brutal Escanes, que apareix en una xarxa del mar, com si estractés d'una sirena, amb 0'0 grams de roba. L'influencer llueix el seu cos a la fresca, natural com la vida mateixa. Així posa Escanes en una foto recordant un dels seus millors moments de l'estiu, una estació de l'any la qual és la seva preferida i troba molt a faltar. Increïble:

Laura Escanes IG stories
Laura Escanes IG stories

A més, no contenta amb això, Escanes ha publicat altres dels seus desitjos estiuencs. I és que la mama de Roma té ganes que la primavera passi ràpid i arribi ja el mes de juny. Aquest any està pencant molt en la seva faceta professional i està collint els seus fruits. A l'estiu descansarà amb algun pompós viatge, com els que ja ha fet a Mèxic i a les illes Maldives amb la seva parella. Escollirà Tahití, Lauri? O Madagascar? Són destinacions ideals per a complir el seu propòsit, el de caminar descalça. Així ho ha revelat al seu compte d'Instagram:

Laura Escanes Instagram Stories
Laura Escanes Instagram Stories

Arriba a Barcelona

Laura Escanes és catalaníssima i sempre que torna a la terra que la va veure créixer ho anuncia a Instagram. A EN Blau som escanòlegs i estem al dia de tot el que publica, així que no se'ns escapa que la millor amiga de Gemma Pinto (friend seva de l'època universitària) té una boda a la ciutat comtal. Avui mateix, Laura ha arribat a Barcelona des de Madrid -ciutat en la qual viu- per a la gran cita que li espera aquest dissabte. Suposem que, ja que està a la capital de Catalunya, Lauri visitarà alguns dels seus familiars perquè li recomanin com assistir a aquest casament. Està indecisa per la combinació de colors que escollirà. El seu vestit serà malva i les seves ungles seran així de boniques:

Laura Escanes ungles IG stories
Laura Escanes ungles IG stories
Malva Escanes IG stories
Malva Escanes IG stories

Que li vagi molt bé la boda i que s'ho passi molt bé Escanes perquè esperem aviat veure-la passar a ella per l'altar. Segur que de Luna té ganes no tant del casament, sinó de la 'Luna de miel'. Espaterrants els dos.

Laura Escanes i Álvaro de Luna IG
Laura Escanes i Álvaro de Luna IG