Per a Laura Escanes el 2023 va estar marcat per la seva escandalosa ruptura amb Álvaro de Luna i totes les indirectes que van protagonitzar per la xarxa, però sembla que el 2024 l'amor ha tornat a trucar a la porta del seu cor. Aquest cop de forma més discreta. Se separava de Risto Mejide i al cap de pocs mesos publicava les seves primeres declaracions d'amor al cantant de rock, es llençava a la piscina sense adonar-se que estava buida. Cridava el seu amor als quatre vents i li acabaven esmicolant el cor en mil bocins. Ara, ha après la lliçó, no publicar res fins que no estigui convençuda dels sentiments. Però això de guardar secret no li agrada massa, sempre ens ha de donar una pinzellada de la seva situació sentimental. Atents.

Laura Escanes   Instagram (4)
Laura Escanes / Instagram
Laura Escanes i Pau JoanMiquel / Instagram
Laura Escanes i Pau JoanMiquel / Instagram

Fa un parell de dies vèiem com Violeta Mangriñan li dedicava una indirecta fulminant a la seva solteria, assegurant que li reglaria un peluix, ja que "está muy solita" i sembla que després d'aquest dard, Laura Escanes ha volgut deixa ben clar que no està pas sola. Durant tot aquest temps se l'ha relacionat amb tota mena de rostres, sonava amb força el nom de l'instagramer català Pau Joanmiquel. Però, amb el rodatge de la segona temporada de La Travessa saltaven tots els rumors que apuntaven a un nou romanç amb Mikel Alors, un membre de l'equip tècnic del qual s'hauria enamorat. Així mateix ho publicava El Periódico, els quals no gosaven a donar el cognom del jove per tal de preservar la seva intimitat, però només cal buscar el llistat de noms de l'equip del programa per veure que és ell. 

Mikel Alors, Instagram
Mikel Alors en una fotografia del seu perfil d'Instagram
Laura Escanes i Mikel Alors   Instagram
Laura Escanes i Mikel Alors, en el rodatge de 'La Travessa' / Instagram

Des d'En Blau us adjuntàvem imatges del jove, ja que de moment Laura Escanes està donant l'esquena a tots els rumors, i en comptes de confirmar-ho o desmentir-ho, ella prefereix distreure a la premsa. No gosa a fer un TikTok cridant el seu amor com amb Álvaro de Luna, però tampoc es queda callada. Aquest cap de setmana, mentre tot el gremi d'influencers visitaven Lola Lolita Land, la influencer no es deixava veure enlloc. No ha estat fins al dilluns que ens ha ensenyat el seu pla romàntic a la costa Brava. Asseguda a una de les roques de la cala, fent topless i sentint la brisa en un vídeo on es feia la guapa i on també es pot veure una mà que li acaricia l'esquena de forma insinuant. La pista definitiva per donar morbo als rumors.

Laura Escanes mà del seu xicot / Instagram
El vídeo de Laura Escanes on es pot veure la mà del noi/ Instagram

Tan sols podem veure una mà, morena amb un anell platejat, una joia molt similar a les que podem veure que llueix Mikel Alors. Amb aquesta imatge d'ella d'esquena enfront del mar, amb la mà del càmera de La Travessa acariciant-li l'esquena, està clar que es tracta d'una d'escapada romàntica. Però aquesta no és la primera interacció pública de tots dos. En el recull de fotografies del rodatge, la catalana publicava entre la desena de fotografies un selfie amb en Mikel, i sota els comentaris podem llegir com ell li dedicava un "Molt orgullós de tu" 

Laura Escanes costa brava /  Instagram
Laura Escanes, a la costa brava / Instagram

 L'Escanes intenta fer-ho de forma misteriosa, però ha provocat tota l'atenció dels seus seguidors, ha rebut tota mena de comentaris respecte a la mà: "¿Esa mano en tu espalda?" "La manita relája" "Pues ya está el vídeo de la manita para insinuar cositas" Sap com cridar l'atenció i guanyar-se titulars com aquest, una influencer que ens regala el seu contingut en petites dosis per fer-nos enganxar a la seva nova història d'amor. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!