Abans que la petita Roma naixés el passat 2 d’octubre, Laura Escanes ja havia deixat ben clara una cosa: que protegirà la intimitat de la seva filla i que mai no publicarà cap imatge de la seva cara mentre sigui menor d’edat. I de moment no ha faltat a la seva paraula. Els últims mesos, l’Instagram de la influencer barcelonina s’ha omplert de fotos de la nena, però no n’hi ha cap on surti mostrant el rostre. Com se les ha empescat?

laura escanes roma instagram ristomejide

@ristomejide

Laura Escanes ha trobat la manera de manegar-s’ho per penjar fotos de la Roma sense ensenyar la seva cara. Normalment apareix d’esquenes, fàcil. Tot i que si hi ha alguna publicació on surt de front, la mare recorre a un mètode infal·lible: amagar-la darrera d’una emoticona del nadó del WhatsApp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Part 2 🙊😂

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuestro regalo eres tú 🎁❤️🎄💘💘💘💘💘💘💘💘

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Fotos familiars editades però que provoquen la fúria d’una seguidora, que perd el nord i l’insulta com una histèrica: “Payasa loca y desenfrenada”. Les imatges amb les emoticones són inquietants, sí. Però tampoc no n’hi ha per tant, oi? Sigui com sigui, a Escanes li rellisquen aquest tipus de crítiques, i respon així la follower embogida:

instagram escanes 1

instagram escanes 2

No és la primera vegada que Laura Escanes fa públics missatges insultants contra ella. La cara fosca de la xarxa, els covards que assetgen algú ben amagadets i a cop de clic.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat