Per si no feia prou calor aquesta setmana, Laura Escanes s’ha proposat apujar el termòmetre. Com a mínim, entre els usuaris d’Instagram.

La influencer ha fet una publicació on hi apareix completament nua al llit, si bé es tapa les parts més íntimes amb el llençol. Un llençol, cal dir, que s’adequa a la perfecció a la passional relació entre Risto i Escanes, amb l’expressió “t’estimo” escrita en diversos idiomes.

Per al nu, la influencer aprofita una estrofa de la cançó Mar, el poder del mar del grup Facto Delafé y las Flores Azules. I no hi podia haver fotògraf més especial: el mateix Risto Mejide, tal com Escanes descriu a la publicació.

No és la primera vegada que la també youtuber es treu la roba a Instagram. Ja ho va fer el passat març per celebrar l’arribada de la primavera:

 

Sólo piel

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

En aquella publicació va arribar a uns considerables 81.000 likes, els quals, al ritme que va la nova foto, segurament es vegin superats pel nu d’estiu. És cert que llavors Escanes encara no era dona casada, i la posterior boda amb Risto va acabar-la de llançar a la fama.

Escanes i risto boda   Instagram

Laura Escanes / Instagram

El nu d’Escanes arriba l’endemà que publiqués una foto amb la "L" de nova conductora que, com ja va explicar ENBlau, s’ha tret a l’autoescola miracle de Cuenca:

 

No es la foto que colgaría normalmente pero... TENÍA QUE HACERLO

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Amb quina nova foto ens sorprendrà Escanes?