En confinament les instagramers tenen menys per explicar. Quan ja has acabat tots els tutorials de maquillatge i la roba de moda segueix estancada, només queda parlar d'higiene íntima. És el recurs de Laura Escanes. La catalana és mare als 24 anys i com que va tenir un part vaginal ha decidit fer apologia d'una nova manera, més healthy segons ella, de mantenir a ratlla la menstruació: la copa menstrual. Doneu play als vídeos:

Instastories

Escanes dona tots els detalls: que tenia una regla forta i estava farta d'haver-se de canviar la compresa i el tampó massa sovint. I amb l'excusa de preservar el medi ambient, controlar millor la quantitat de sang que perd i fer apologia de novetats, ha penjat un vídeo llarguíssim de les bondats de la copa menstrual de silicona que ha comprat a Amazon amb un filet com un dispensador. "Solo la he utilizado este ciclo, o sea que no es una opinión que os vaya a cambiar la vida. Pero para mí es maravillosa, es como no tener la regla".

escanes 2

escanes

Instastories

El lema és "braguita, copa y ni una fuga". No està patrocinat perquè és un producte alternatiu i molt econòmic (ronda els 20 euros i no és d'un sol ús). Cada dia més famoses la promouen, des de Cristina Pedroche a Anna Gabriel. Escanes a vegades pot ser frívola i a vegades molt útil. Aquest cop encerta. Moltes noies dubten si canviar-se a aquest estri íntim i Escanes els il·lumina el camí. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat