Si hi ha alguna que no li fa patir a Laura Escanes és el futur. Intensa i impulsiva, ella sempre es llença a la piscina en tots els reptes de la seva vida, inclús amb les persones que hi deixa entrar. I ho fa sense mirar endarrere o preocupar-se per un futur llunyà, ho dona tot. Si més no, la seva relació amb Risto Mejide li donava la seva primera filla a 23 anys, un amor de "Toelrato" com bé descrivien ells, però, a més a més, el presentador deixava empremta a la pell de la jove, quan Escanes es va decidir tatuar la seva firma a prop del cul. Un tatuatge que no va dubtar a esborrar, i és més, després d'aquest error garrafal no ha escarmentat, ara li agradaria esborrar totes les altres petjades d'una altra persona que ja no forma part de la seva vida: Álvaro de Luna.

 

@elespanolcom ❤️ Álvaro de Luna ha querido gritar a los cuatro vientos el amor que profesa a Laura Escanes cantándole en directo en pleno concierto. Durante el Zevra Festival en la playa de Cullera, el cantante sacó al escenario a Escanes para cantarle a pleno pulmón 'Todo Contigo', escrita por y para ella. Además, de Luna compartió el vídeo con una bonita declaración de amor para dejar claro, no, ¡clarísimo! que están enamorados. #lauraescanes #álvarodeluna #love #enamorados ♬ original sound - EL ESPAÑOL 🦁

La relació de Laura Escanes començava de sorpresa i amb un vídeo on tots dos cantaven "Y empezar el 2023 bien cabrón, Contigo y un blunt" però bé, tots coneixem aquest final: al mes d'octubre van posar punt final. No hi va haver boda, ni embaràs, però es van deixar una bona empremta l'un a l'altre. Álvaro de Luna li dedicava Todo Contigo, el seu èxit més famós que anava dirigit a la influencer, i la catalana, no tardava ni dos dies en tatuar-s'ho just a la mà. Per recordar-se'n sempre que es fes un selfie al mirall, un error total. Ja fa dies que ens fixem per si s'ho ha esborrat o no, però, el millor dels records encara no havia sortit a la llum. Aquest divendres s'emetia a Antena 3, una experiència de la parella que gravaven just fa un any. 

Laura Escanes ja ha fet el salt d'influencer a personatge televisiu. Si més no, el seu pas pel concurs d'Antena 3 "El Desafío" conquistava als productors de la cadena, que no van dubtar a convidar-la en aquesta quarta temporada. El programa de reptes d'Atresmedia es grava amb gairebé un any d'antelació i, per tant, quan Laura Escanes va assistir com a convidada, no hi va anar pas sola, just aquell dia coincidia amb Álvaro de Luna, la seva parella d'aquell moment. L'exconcursant i influencer, sorprenia en directe una coreografia aèria que deixava de pedra al jurat, als concursants i sobretot, a l'altre convidat de la nit, el que era el seu xicot i el cantant de "Todo Contigo"  li queia la bava. 

Alvaro de Luna al Desafío / Antena 3
Alvaro de Luna a 'El Desafío' / Antena 3

Durant el programa, podem veure les mirades i les declaracions d'amor que es fan mútuament, però, que ja formen part del passat. "Lo ha hecho brutal, es muy currante y tiene talento por todo lo que quiere"  li dedicava com a valoració després de l'actuació."Han cambiado algunas cosas en mi vida desde que se grabó el año pasado, pero la sensación de volver a casa cuando piso @eldesafio no cambia nunca." Escrivia la influencer a la publicació resum de l'actuació. Un moment que ficava incòmodes a tots els espectadors.

Laura Escanes i Álvaro de Luna al ascensor / IG stories
Laura Escanes i Álvaro de Luna a l'ascensor / IG stories

Laura Escanes no té por d'arriscar-se, fa un any eren dos enamorats i avui, actuen com a desconeguts. Del "Todo Contigo" a "Desconocidos" la nova cançó que narra la ruptura. El pas del temps és surrealista.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!