Oh! Sorpresa!: Nova investigació sobre els presumptes negocis fraudulents dels Borbons. La Fiscalia Anticorrupció investiga el presumpte ús de targetes de crèdit, targetes opaques per pagar viatges i d'altres despeses de Joan Carles, Sofia i alguns dels seus nets. Tot en ordre. Nova presumpta mostra de la barra de la família reial i de com han passat els darrers anys creient-se per damunt del bé i del mal.

Sofia mirada Joan Carles GTRES

Joan Carles i Sofia (GTRES)

Els emèrits haurien, presumptament, fet servir targetes black per gastar a tutiplén. I a Espanya, anar callant. Però la paradeta se'ls hi està desmuntant amb cada nova investigació. Qui ara ha parlat ha estat Laura Borràs, farta que s'utilitzi amb tanta facilitat la paraula presumptament i convençuda que estem novament davant una nova mostra d'amagar la brossa sota les catifes de Zarzuela. Borràs, parlant més clar i català que mai:

laura borras somriu

Laura Borràs (@lborras_jxcat)

La diputada independentista no s'ha mossegat la llengua i ha atonyinat la impunitat permanent de Joan Carles i companyia. Fent-se ressò de les investigacions destapades per elDiario.es, Borràs té clar què passa amb els reis demèrits, per a ella, uns delinqüents als quals molts s'entesten en seguir anomenant presumptes: "si no fos per la inviolabilitat constitucional els reis demèrits estarien imputats. Quina constitució més estupenda que protegeix delinqüents que hem d’anomenar presumptes i permet que es posin a la presó governs legítims i democràtics":

Galeta amb la mà oberta, i per partida doble. No es pot dir més clar.  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat