Cap de setmana mogut per Risto Mejide. El publicista català tenia muntat un pla familiar amb la seva dona, la influencer Laura Escanes, i la filla: la petita ha fet quatre mesos aquest diumenge i ho havien de celebrar. “Teníamos un pastelito para soplar velitas para Roma”, explicava al vespre la mare. Però la festeta haurà d’esperar. Risto va patir ahir un accident quan feia esport i van haver de córrer a urgències.

risto escanes roma instagram

@ristomejide

Amb la cama enguixada i brandant un bastó, aquest és el nou look d’en Risto fins que es recuperi de l’accident de pàdel del cap de setmana. A Instagram, Escanes assegura que el presentador “está un poco bajo de ánimos”, tot i que encara no saben del cert quin és l’abast de les lesions. Avui a la tarda hi ha nova entrega de Todo es mentira a Cuatro, però difícilment hi podrà anar a presentar-lo perquè torna a tenir cita a l’hospital: “Tenemos que ir de médicos para descartar que no sea nada más grave”, continuava relatant anit la parella de Mejide.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi bastón y yo valoramos muy seriamente pasarnos a la petanca. #TenemosUnaEdad #ÉlEstáPeor #BuenoHoyNo

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viva el deporte. Viva el pádel.

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide) on

laura escanes risto cama 2

laura escanes risto cama

@lauraescanes

Ja és mala pata...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat