"Poco a poco iremos conociendo su personalidad, pero quiero daros una pincelada para que veáis cómo va el fichaje", anunciava Alfons Arús aquest dilluns a l'inici del seu Aruser@s a La Sexta. El presentador català explicava una interioritat de la periodista i presentadora que ha fitxat: "fue la única madre que lloró al dejar a su hijo en la escuela el primer día de cole. No lloró nadie. Solo ella". I ella respon: "Sí, solo yo. Esa fue mi carta de presentación". Aquella va ser la seva carta de presentació al xat de pares i mares de l'escola de la seva filla i aquesta va ser la seva carta de presentació al programa que l'ha fitxat i on a partir d'ara la veurem cada matí, Aruser@s. De qui parlem? Del flamant nou fitxatge de la troupe d'Alfons Arús pel seu exitós humorning show, Laura Aparicio.

laura aparicio arus2
Laura Aparicio, flamant nou fitxatge d'Alfons Arús per 'Aruser@s' / La Sexta

La nova col.laboradora es va presentar al costat de les seves companyes de taula compartint una anècdota de la tornada a l'escola de la seva filla aprofitant el retorn a l'escola a moltes comunitats autònomes: "No solo había que consolarla a ella, sino que las madres y el personal de la escuela me tuvieron que consolar también a mí". S'afegeix Angie Cárdenas a la conversa: "Si te sirve de consuelo, el primer día que me llevé a la mía, que era superchiquitina, se puso a llorar y me la llevé para casa". ¿Te das cuenta de que en el chat de padres serás siempre 'la que lloró el primer día'? Te grabarán así, 'Laura, la que lloró'", li deixa anar una altra col·laboradora. Després, quan han vist un vídeo d'un nen coneixent el seu germà recent nascut, Arús li fa a Aparicio una pregunta personal, sense embuts. "Nosotros, lejos de presionar porque no es nuestro estilo... Laura, ¿para cuándo la pareja?". La seva resposta, sensacional: "Para nunca".

laura aparicio arus3
Laura Aparicio, flamant nou fitxatge d'Alfons Arús per 'Aruser@s' / La Sexta
laura aparicio arus4
Laura Aparicio, flamant nou fitxatge d'Alfons Arús per 'Aruser@s' / La Sexta

Aparicio és una cara molt coneguda per bona part dels espectadors catalans. Concretament, per aquella part d'espectadors catalans que som molt culers. Els amants de la informació relacionada amb el Barça saben que ella era una de les cares més reconeixibles i paradigmàtiques de Barça TV, acostant puntualment la informació sobre el club blaugrana, entrevistant els recents fitxatges o capitanejant els diferents actes on es presentaven les noves estrelles que vestirien els colors del Barça. Una professional de cap a peus, culer de socarrel, i com dèiem, una de les cares més representatives de la cadena. I és que la Laura ha estat a Barça TV ni més ni menys que 17 anys, que es diu aviat. En tot aquest temps, ha viscut un Barça triomfant, amb el millor Messi de la història, amb Guardiola a la banqueta i amb títol rera títol cap a les vitrines culers. Fitxatges rutilants (i també algunes toies), i una experiència professional que no oblidarà mai: "Ha estat un honor poder representar el FC Barcelona durant 17 anys gràcies a Barça TV. El canal tanca, però el llegat hi serà sempre. M'he sentit una privilegiada. GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES I VISCA EL BARÇA, sempre!", deia ella en acomiadar-se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Aparicio (@aparicio_l)

Ara deixa el Barça i fitxa per un altre club exitós, el FC Aruseros d'un geni a les banquetes i als terrenys de joc com és l'Alfons. La Laura continuarà guanyant títols. Si abans eren Champions i Lligues, ara és el títol de programa més vist dels matins. L'enhorabona. Un encert de fitxatge que ens donarà grans alegries als espectadors.