Lara Álvarez, la presentadora del reaility de Supervivientes, ha canviat el seu habitual somriure per una postura molt més agressiva. L'asturiana ha tret les urpes per defensar-se dels atacs que ha rebut a Instagram, després de compartir una imatge en la que apareix envoltada d'una família de Cayos Cochinos, una de les localitzacions del programa a Hondures. Álvarez, que sosté un nen de curta edat en braços amb expressió de felicitat i envoltada de canalla, ha estat acusada d'utilitzar les criatures a les seves xarxes socials. La resposta irada de la comunicadora ha estat contundent: "¿Que quite la foto? ¡La voy a enmarcar!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pequeñas GRANDES cosas... 🙏🏽✨

A post shared by Lara Álvarez (@laruka) on

La imatge d'Álvarez havia generat un autèntic terratrèmol entre el milió i mig de seguidors del seu compte a Instagram. Entre els milers de reaccions a la publicació, trobem ferotges crítiques "privilegiada, no harías lo mismo en Alemania o Francia" i acusacions de patir la síndrome "del salvador blanco". 

comentari contra Lara Alvarez @larukacomentari contra Lara Alvarez 2@larukacomentari contra Lara Alvarez 3@laruka

La conductora del programa s'ha pres molt malament aquestes crítiques, i s'ha quedat a gust: "Madre mía lo que hay leer...Llevo 5 años aquí, hablo de mi FAMILIA HONDUREÑA. Y me saco y pongo fotos con quien a mi me apetezca y esa persona quiera." 

comentari Lara Alvarez 2@larukacomentari Lara Alvarez 3@laruka

El debat sobre la conveniència o no de l'esmentada fotografia queda obert, però l'episodi demostra que el caràcter de Lara Álvarez està canviant. De ser excessivament cordial, tova i fins i tot superficial, la presentadora està mutant en una persona molt més vehement, tant a les xarxes socials com al mateix programa, on ja l'hem vist empipar-se i molt amb els concursants quan aquests qüestionaven alguna de les seves decisions. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat