Cuatro s'ha quedat sense un dels seus caramelets preferits: Ven a cenar conmigo ha acabat la temporada després de quatre entregues molt divertides. El reality ha fet les delícies dels teleespectadors més tafaners de Mediaset, i és que convèncer famosos per mostrar les cases, cuinar i explicar intimitats és un negoci rendible.

Una vegada més s'han guardat el millor regalet pel final: emetent l'episodi a casa de Kiko Rivera l'últim de tots. Era, certament, el que més expectació generava: on viu el fill d'Isabel Pantoja? Com ho té decorat? Unes preguntes que va voler respondre el 8,7% del share català. 

Endinsem-nos-hi, doncs, a analitzar cada racó del pis de Paquirrín. Perquè aquesta ha estat la que més ha sorprès amb molta diferència... Omplint-se la xarxa de comentaris amb les mateixes preguntes: "De debò aquesta és la seva casa? Com que la té decorada així?", perquè realment el resultat és molt llunyà al que et podries imaginar en un principi...

Comencem per la façana: vivint en un bloc de pisos aparentment senzillet i molt diferent de la mansió de Julio José Iglesias de l'últim programa...

kiko rivera casa 6 cuatro

I com té decorat el pis? Doncs d'una manera molt minimalista, clàssica i amb gust. Tot rodejat d'una aura que fa que costi de creure que hi viu Kiko Rivera.

El menjador, en tons marró xocolata i beix, destaca en tenir una gran taula de fusta a joc amb unes modernes cadires. Tot, amb una vaixella súper senzilla i gairebé res de decoració. A l'altra banda, ens trobem amb els sofàs -un de tela i l'altre de pell- i el moble de la televisió: també senzills amb mobles d'estil IKEA ben presents. A la tauleta auxiliar, dos gerros amb una flor i un parell de marcs. I al fons, el balcó amb vistes en el qual té una taula i unes cadires de fusta per prendre la fresca.

kiko rivera casa 3 cuatro

kiko rivera casa 5 cuatro

kiko rivera casa 4 cuatro

I l'habitació? Com és el llit del DJ? Doncs molt futbolero, la veritat... La passió de Kiko per l'Atlético de Madrid arriba tan lluny que té decorada l'estança amb tot el merchandising possible de l'equip, tenint penjada fins i tot una samarreta. Julio Iglesias Jr. no donava crèdit...

kiko rivera casa cuatro

Això sí, la protagonista del programa va tornar a ser la cuina. Kiko volia guanyar fos com fos, fent trampes en cuinar amb la termomix i no fent servir els fogons. Una escena hilarant que va servir per mostrar com és el lloc on -en teoria- cuina. Tot en blanc i negre, senzilla però ben àmplia.

kiko rivera casa 2 cuatro

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Cuatro

El programa de Cuatro ha tornat a delectar-nos amb una nova casa d'un famós. Quins seran els següents participants?