La col·laboradora del programa dels caps de setmana de Telecinco, Makoke, ja forma part del passat en la vida de Kiko Matamoros. El col·laborador de Sálvame, des de fa molt temps, només té ulls per a la jove model Marta López Álamo, de qui està profundament enamorat. Tant, que fins i tot planeja passar per l'altar amb ella, per celebrar el seu amor amb una gran cerimònia en la que segur no falta cap detall. Pel que fa als convidats, ja es veurà. Més ara que sembla que les coses amb els seus companys de programa estan més tenses que mai. Fins al punt que Jorge Javier va afirmar que sembla que Matamoros tingui un pols amb la productora La Fábrica de la Tele perquè el facin fora de Sálvame.

Una relació que va començar l'abril del 2019, després que el col·laborador de Sálvame mantingués un breu i sonat romanç amb Cristina. Des d'aleshores, els dos no s'han separat en cap moment, presumint de la complicitat i unió que existeix entre ells. Una connexió de què la jove Marta López ha tornat a presumir a les seves xarxes socials, concretament en el seu compte d'Instagram. Ho ha fet per mostrar per primera vegada als seus seguidors, que no són pocs, quina és la fotografia favorita del tertulià de Telecinco. Parlem d'una cridanera estampa de Marta López que el de Sálvame no pot deixar de mirar en cap moment. Una fet semblant al que li passa a Juanma Castaño amb el seu telèfon mòbil, on té una foto de fons de pantalla de la catalana Helena Condis.

Perfil d'Instagram de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros i Marta López, Instagram

"La foto fav de Kiko Matamoros". Així comença l'escrit que la jove ha compartit en el seu compte d'Instagram, fa algunes hores, on acumula més de 257.000 seguidors. Una foto, explica López, "que literalment m'envia al whatsapp cada vegada que acabem una conversa sense sentit aparent". Un gest del col·laborador de Sálvame amb la seva nòvia que a ella li encanta. No ho pot negar. "Més mono", confessa. Text que acompanya amb tres cares de gats amb llàgrimes als ulls, en senyal de riure, i una altra amb cors als ulls.

Una fotografia de la parella de Kiko Matamoros en la qual Marta López, a favor de les operacions estètiques i molt conscienciada amb l'exercici físic per lluir un cos d'escàndol, presumeix d'anatomia mentre llueix un suggeridor biquini color groc clar amb estampat animal print. La model, a més, apareix com si estigués ballant, jutjant per la posició dels seus braços, amb el cabell solt i ocultant els seus ulls sota unes fosques ulleres de sol. Parlem d'això:

marta lopez foto favorita kiko perdonavides

Perfil d'Instagram de Marta López Álamo

"Que guapa, filla", "Guapíssima", "Espectacular", "Boom", "Quin tipazo se't veu", "Cada dia et superes més" o "Guapa per dins i per fora". Aquests són algunes de les floretes que els seus seguidors, molt pendents de tot el que la jove comparteix a les seves xarxes, li han fet arribar en les últimes hores. Missatges lloant la bellesa de Marta, així com el seu treballat físic amb tan sols 24 anys d'edat. Una sèrie de comentaris entre els quals destaca el que Kiko Matamoros li ha fet arribar, després que la seva parella mostrés per primera vegada quina és la seva foto favorita.

Les paraules del tertulià de Telecinco són les següents: "És per a mi, motiu d'orgull i satisfacció... tenir una nòvia canó". Romàntic escrit que acompanya amb diverses emoticones, entre elles, cares amb cors als ulls que demostren el molt enamorat que està de la seva xicota, nascuda a Granada el 1997. Una relació que en un inici va ser molt criticada, especialment per la gran diferència d'edat que els separa: 40 anys que es diu aviat. Serà ara Kiko Matamoros el que mostri quina és la foto preferida de la seva parella? De ser així, amb quina imatge sorprendrà? Una foto seva en banyador presumint de músculs a la platja? Facin les seves apostes.