Kiko Hernández és l'únic dels col·laboradors de Sálvame intocable. El productor Óscar Cornejo, l'amo del tros, ha sotmès a tots els tertulians a tortures psicològiques, programes especials, polígrafs i vídeos furgant en les seves misèries, amants o fills. Tots excepte Kiko. El mimat de Telecinco, de qui mai no es diu de qui ha estat parella sentimental, és dels pocs amb pinganillo a l'orella i connexió directa amb el director que toqui. També és presentador ocasional. Ara ven canvi de look: tenyit i punxat de bòtox.

KIKO HERNÁNDEZ CABELLS BLANCS:

kiko hernandez canoso T5

Kiko quan tenia canes, Telecinco

KIKO HERNÁNDEZ CABELL TENYIT:

kiko hernANDEZ TEÑIDO tELECINCO

Kiko xapa i pintura, Telecinco

Xapa i pintura, en el seu cas mala pintura. Si hi havia un tertulià a qui quedaven bé els cabells blancs l'ha espifiat tenyit d'un color caoba horrorós. I no només. A Instagram s'especula que s'ha punxat la cara. Està més moreno però no és sol ni UVA, és que està inflat i brilla millor.

ABANS:

kiko hernandez  boda belen GTRES

Kiko Hernández a la boda de Belén Esteban, GTRES

ARA:

El mateix Kiko escriu: "Tanta historia con el cambio de look... Qué solo me oscurecí el pelo color ceniza cansado de las canas del abuelito de Heidi!!  Nada más. Ni retoques. Ni nada en la cara. Un poquito de UVA, eso sí". Demà m'afaitaràs. No cola. Els raigs ultraviolats no inflen la cara com un embotit. Tant li fa. Està pitjor. La prova és que ha censurat els comentaris a Instagram.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat