Kelly McGillis va ser una estrella del cinema dels anys 80 amb súper èxits com Top gun, Acusados o Único testigo. Parella en la pantalla de Tom Cruise, Jodie Foster o Harrison Ford, tots van tenir unes carreres de súper estrella però ella es va apagar. El digital ICON li dona veu. Amb 63 anys Tom Cruise no la vol a Top gun 2, la continuació de la pel·lícula d'avions, i ella explica per què: "Estoy vieja y gorda, tengo el aspecto apropiado para una mujer de mi edad; yo ahora me siento a gusto y mi valía no depende de mi belleza". Chapeau. Així era i així és:

kelly mc gillis GTRES

kelly mac gillis gran gtres

Kelly McGillis  als anys 80 i en l'actualitat, GTRES

L'actriu nord-americana explica el seu drama personal a la revista People: "Soy superviviente de una agresión sexual: en 1982, dos hombres forzaron la puerta de mi apartamento, me ataron, me hirieron con un cuchillo y me violaron por turnos". Per reblar el clau anys després de casar-se amb el seu marit i tenir-hi dues filles va divorciar-se assumint que era lesbiana: “Estoy cansada de mentir sobre quién soy. He intentado no ser yo misma. Pero he llegado a una edad en la que no me importa una mierda”. 

kellu mc gillis 63 anys agencies

kelly mc gillis i tom cruise GTRES

Kelly Mc Gillis somriu ara a la vida, GTRES

Es va casar i divorciar d'una dona. Les dues eren addictes a les drogues. Ara somriu veient que no la volen per Top gun 2 i llegeix el titular d'una revista: "Una estrella de Top Gun sale del armario. Y no es Tom Cruise”. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat