Commoció al món del futbol. Kasia Lenhardt, de 25 anys, exparella del futbolista del Bayern de Munic, Jerome Boateng, ha estat trobada morta al seu apartament de Berlín. Mentre el jugador internacional es troba a Qatar disputant el Mundial de Clubs amb el conjunt bavarès, la notícia ha corregut com la pólvora des que s'ha sabut.

kasia lenhardt y boateng

Jerome Boateng i Kasia Lenhardt (Instagram)

El més impactant de la mort ha estat que després de 15 mesos festejant, la setmana passada el defensa alemany va anunciar que la jove model polonesa i ell havien trencat. Lenhard es va fer famosa fa uns anys per un programa de televisió. Boateng va trencar amb ella després que la noia s'estimbés amb el seu cotxe i donés positiu en un control d'alcoholèmia: "He d'assumir la responsabilitat i actuar tenint cura dels interessos de la meva família, disculpant-me amb tots aquells que he danyat, especialment amb la meva exnòvia Rebecca i els nostres fills". Un trencament que va tenir lloc entre retrets i acusacions d'infidelitats i xantatges.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

La policia ha confirmat que la mort de Lenhardt no està sent tractada com a un assassinat i continua investigant les causes de la seva mort.